Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κόρη του έγινε 6 μηνών - Το βίντεο με το νανούρισμά της στην παραλία αγκαλιά του με το μπιμπερό στο χέρι

Η πιο τρυφερή του ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Σκιάθο (όπου έχουν φτιάξει και aibnb με το όνομα της μητέρας του) και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη τους, η οποία σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου, έκλεισε 6 μήνες ζωής. Ο πρώτος, λοιπόν, για να το γιορτάσει, προχώρησε στην πιο τρυφερή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story ένα βίντεο όπου κρατά στην αγκαλιά του μικρή του, ενώ βρίσκονται στην παραλία, με το μπιμπερό της στο χέρι, την ώρα που την νανούριζε και αγνάντευε τα κύματα και την θέα μαζί της. «6 μηνών σήμερα», έγραψε, μάλιστα, και είναι περιττό να πούμε πως οι χιλιάδες ακόλουθοί του ξετρελάθηκαν και τον γέμισαν με like (δείτε εδώ βίντεο με τα πρώτα της βήματα).

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την 6 μηνών κόρη του

Για τη βάφτιση που αναμένεται να κάνουν, η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε πως αποφάσισαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο η κόρη τους να έχει διπλό όνομα. Εκτός από το ''Ουρανία'' που ήταν της μητέρας του, θα την πουν και Μαρία.

«Τα της βάφτισης θα τα επιλέξουμε μαζί με τον Γιώργο σιγά - σιγά. Του αρέσει πάρα πολύ να διαλέγει τα κοριτσίστικα. Έχει πολύ γούστο. Πρώτα ο Θεός θα πάρει το όνομα της μαμάς του και επειδή αγαπάμε πολύ την Παναγία μας θα την πούμε και Μαρία. Ουρανία - Μαρία Αγγελοπούλου.

Η βάφτιση για εμάς είναι ότι θα έχει τον δικό της άγγελο μετά, οπότε θα είναι όνομα και πράγμα. Δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνει η βάφτιση, πρέπει να συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας πρώτα», είχε εξομολογηθεί.