Λάουρα Νάργες: Με κολλητή φούστα γεμάτη στρας - Το εντυπωσιακό δείπνο σε ταράτσα με θέα την Ακρόπολη για τα γενέθλιά της

Οι ευχές του Χρήστου Σαντικάι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες την Πέμπτη 8 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 34 και το γιόρτασε με ένα δείπνο σε ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από χθες, λοιπόν, την Παρασκευή 9/8, με τις οποίες ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλαν, αποκαλύπτοντας πόσο όμορφα πέρασε.

Είναι φανερά ανανεωμένη! Έχει κόψει, μάλιστα, και τα μαλλιά της πολύ κοντά που της ταιριάζουν πολύ, ενώ είχε επιλέξει να φορέσει και ένα κολλητό σετ γεμάτο στρας που αναδείκνυε την σιλουέτα της. Πόζαρε χαμογελαστή στον φακό και εντυπωσίασε και έδειξε και την τούρτα που είχε επιλέξει, η οποία είχε πάνω της τριαντάφυλλα και ένα στέμμα.

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι: Έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους - Η ευχάριστη ανακοίνωση

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τα γενέθλιά της

«34 κάτω από την Ακρόπολη

Τι υπέροχη βραδιά με τους αγαπημένους μου

Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές γενεθλίων

08.08», σημείωσε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης, κάτω από την οποία συνέχισαν να της γράφουν ευχές.


Από το πλευρό της, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα (και πριν λίγο καιρό έκανε μια επέμβαση) και για να της ευχηθεί δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία από το δείπνο, σε story στο προφίλ του και έγραψε:

«Χρόνια πολλά my queen. Να τα χιλιάσεις. Σε αγαπώ για πάντα»

Σαντικάι ευχές για γενέθλια Νάργες

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες είχε κάνει την εξής ανάρτηση αναφερόμενη στα γενέθλιά της: «Είναι ο μήνας των γενεθλίων μου και αυτός είναι ένας πολύ διαφορετικός Αύγουστος για άλλη μια φορά. Το μωρό μου αγαπά τη βροχή».