Έλενα Τσαγκρινού: Το βίντεο του Dj Stephan από το δωμάτιο τοκετού την ώρα της γέννας - Οι αντιδράσεις του

Το μαιευτήριο έχει γεμίσει με μπαλόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου η Έλενα Τσαγκρινού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι που περίμεναν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους από την πρώτη στιγμή που επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη.

Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά μέσα από μία ανάρτηση της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον μπέμπη της (δείτε την εδώ). Βίντεο στο προφίλ του δημοσίευσε και ο συγκινημένος μπαμπάς του μωρού, μέσα από το δωμάτιο τοκετού, μάλιστα, την ώρα που η καλή του γεννούσε. Φορούσε μάσκα και την απαραίτητη μπλε στολή και έδειχνε τις αντιδράσεις του σε όλο αυτό που αντίκριζε.

Το βίντεο του Dj Stephan από τον τοκετό της Έλενας Τσαγκρινού

Λίγο αργότερα ανέβασε και κάποια άλλα βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου στο οποίο θα μένει η μέλλουσα σύζυγός του με το παιδί τους τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ενημερωθούν για το εξιτήριο που θα πάρουν και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους (δείτε εδώ τις τελευταίες φωτογραφίες της νέας μανούλας με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Η Έλενα Τσαγκρινού σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως γνώρισε τον καλό της και γεννήθηκε ο έρωτάς τους: «Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, επειδή γράφει μουσική χρόνια τώρα. Αυτό κάπως μας έφερε κοντά, κάναμε ένα τραγούδι μαζί, το οποίο πήγε και καλά. Δεν είχαμε ερωτευτεί ακριβώς, ξεκινούσε. Και μετά έγινε ένα “μπαμ”, ξεχάσαμε τους πάντες. Ούτε εγώ το περίμενα. Κι εκείνος κι εγώ ήμασταν σε μια κατάσταση που δεν ασχολούμασταν με κάτι άλλο. Είναι ωραίο να δένεσαι με έναν άνθρωπο και να έχετε κοινά!».