ALPHA: Ατύχημα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη στα γυρίσματα της σειράς, Ο Γιατρός

Το χιουμοριστικό βίντεο που της έφτιαξαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η σειρά "Ο Γιατρός" με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο. Μαζί τους θα δούμε μεταξύ άλλων τους: Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη (αυτός θα είναι ο ρόλος της), Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Τα γυρίσματα λοιπόν έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει μικρά spoilers για τα καινούργια επεισόδια τα οποία πρόκειται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Σε ένα από αυτά τα βίντεο είδαμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη να έχει ένα μικρό ατύχημα την ώρα των γυρισμάτων.

Το ατύχημα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στη σειρά Ο Γιατρός

Πριν μερικές ώρες η hair artist Δήμητρα Νικολαϊδου που επιμελείται τους ηθοποιούς, δημοσίευσε στα social media ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς του ALPHA, με την ηθοποιό. Ενώ έπαιζαν κλαρίνα, εκείνη είχε ένα μικρό ατύχημα αφού της γύρισε το πόδι φορώντας τις ψηλές γόβες της.

Τι θα μας απασχολήσει στον επόμενο κύκλο;

«Τώρα έχει να διαχειριστεί το να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα του και να μην επιτρέψει στις καινούργιες συνθήκες και στους καινούργιους ανθρώπους να τη διαλύσουν». Γιατί… «η ομάδα του, η ομάδα της Παθολογικής Πτέρυγας της Μέριμνας είναι γι αυτόν η οικογένειά του. Ταυτόχρονα είναι μια ομάδα η οποία είναι εξαιρετικά καλή και λειτουργική στο να λύνει τα προβλήματα και να δίνει μια απάντηση για τη σωστή θεραπεία των ασθενών. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν δέσει πολύ μαζί και το αποτέλεσμα της ιατρικής τους εργασίας είναι εξαιρετικό, όπως και οι μεταξύ τους σχέσεις.

Γι' αυτό θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην διαλυθεί η ομάδα του» σύμφωνα με τον ίδιο. «Κι έτσι παίρνει μια απόφαση να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με τα κεκτημένα που είχε: παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει ξανά τη θέση που είχε στο νοσοκομείο, μια θέση που πιστεύει κι αυτός και η σύμμαχοί του μέσα στην ομάδα ότι την αξίζει, τη θέση του διευθυντή. Για να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα και για να μπορέσει να κερδίσει αυτή τη θέση θα παλέψει…» έχει πει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.