Δεν κατάλαβαν πως τους τραβάει η κάμερα - Αγκαλιά σε παραλία της Μυκόνου Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος

Ποιους συνάντησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κατάλαβαν πως τους τραβάει η κάμερα - Αγκαλιά σε παραλία της Μυκόνου Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος απολαμβάνουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Μύκονο. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz βρίσκεται στο νησί των ανέμων απολαμβάνοντας τις πανέμορφες παραλίες και τις βόλτες στα σοκάκια.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και μπορεί τον πρώτο καιρό να κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν την κρύβουν. Βέβαια, κρατάνε γενικά χαμηλούς τόνους αφού δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή παρά μόνο με τη δουλειά τους.

Οι διακοπές Ζουγανέλη - Συρίγου στην Μύκονο

Αυτές τις μέρες λοιπόν, ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας και η κάμερα του Mykonos Live TV τους κατέγραψε σε εξόρμησή τους στο Αγράρι όπου πήγαν να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε φωτογραφίες της τραγουδίστριας με μαγιό).

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η τραγουδίστρια χαιρέτησε φίλους που συνάντησε στην παραλία και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές της. Στα πλάνα επίσης, φαίνεται κάποια στιγμή καθώς περπατούσαν και ο δημοσιογράφος έβαλε το χέρι του στον ώμο της εκείνη έκανε τον σταυρό της!

Πριν την Μύκονο το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στην Αστυπάλαια για ένα μίνι ταξίδι αναψυχής και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες τους. Η αλήθεια είναι πως την δόξα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν κλέψει τα πολύχρωμα και μεγάλα σκουλαρίκια της Ελεωνόρας. Φέτος είναι στη μόδα τα έντονα αξεσουάρ και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σαν μια γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις τα έχει ήδη εντάξει στο στιλ της!

Δείτε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο: «Είμαι χαρούμενη, έχω πολλή αγάπη»