Γιώργος Τσαλίκης: «Μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και...» - Η σκληρή ανάρτηση κατά του Στέφανου Τσιτσιπά

Μετά το βίντεο που τον δείχνει να βρίζει χυδαία τον πατέρα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σάλος επικρατεί από χθες 8/8 με το βίντεο που κυκλοφόρησε από αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά και τον δείχνει να βρίζει χυδαία τον πατέρα του, ο οποίος αποχώρησε από τις πρώτες θέσεις του σταδίου και πήγε στις τελευταίες. Στο twitter επικρατεί χαμός, ενώ και ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε θέση.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του, ενώ έστειλε και δημόσια μήνυμα στον Έλληνα επαγγελματία τενίστα που για ακόμα μια φορά προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρουνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν , μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι «φαροι» σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι , που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας ..

Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε , τους στηρίζουμε , τους θαυμαζουμε και μας ξενερώνουν ..
Στέφανε αγόρι μου χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι το θυμό σου , να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσυ ..

Άμα δε γουσταρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κοψτο..
Αλλιώς εφοσον ειναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου ..

Μας κανεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικα αν μπω στη θέση του πατερα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερα σου) με πιανει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως ..

Δούλεψε τον εαυτο σου, διαχειρισου το θυμό σου , νίκησε τους δαίμονες σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά ..

Οι μεγαλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες ..
Grow up and show some f@##in respect!»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθηναΐς Νέγκα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του»

«Κόλαφος» ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Η ανάρμοστη και αήθης συμπεριφορά του κακομαθημένου μας εκθέτει...»

Χείμαρρος ο Νίκος Συρίγος κατά του Τσιτσιπά και της οικογένειάς του: «Οφείλεις να μην δείχνεις τόσο μα@@@@ς! Οι γονείς πρέπει να παραδεχτούν ότι έχουν αποτύχει...»

Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι για λύπηση! Δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;» - Οι σκληρές δηλώσεις για την συμπεριφορά του Τσιτσιπά στον πατέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς - Συνεχίζει για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής στο...»

Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Νιώθω ευλογημένος που βγαίνω με τενίστρια»

Στέφανος Τσιτσιπάς – Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Γκστάαντ και ξέσπασε: «Ο μ@@@κας δεν ξέρει!»