Ασυγκράτητο σε παραλία της Μυκόνου αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Τα φιλιά και οι αγκαλιές μέσα στη θάλασσα

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασυγκράτητο σε παραλία της Μυκόνου αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Τα φιλιά και οι αγκαλιές μέσα στη θάλασσα

Στην Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές αγαπημένο ζευγάρι της showbiz. Ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων να κάνει τις βουτιές του και να έχει πολύ τρυφερές στιγμές ανάμεσα του χωρίς να το νοιάζει τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε στην Μύκονο

Ο λόγος για τον Matt Damon και τη σύζυγό του Luciana Bozan Barroso. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν γυριζόταν η ταινία Οι Κολλητοί το 2003. Η γεννημένη -στην-Αργεντινή Luciana συνάντησε τον ηθοποιό στο Μαϊάμι, όπου εργαζόταν ως μπαργούμαν.

Παντρεύτηκαν σε έναν ιδιωτικό πολιτικό γάμο στις 9 Δεκεμβρίου του 2005, στο Γραφείο Γάμων του Μανχάταν κοντά στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Ο Damon έγινε πατριός στη νεαρή κόρη της Μπαρόζο, στην Αλέξια, από τον προηγούμενό της γάμο.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού μαζί, η κόρη Ιζαμπέλα, γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 2006 στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η Τζία Ζαβάλα Ντέιμον, ακολούθησε στις 20 Αυγούστου του 2008, επίσης γεννημένη στο Μαϊάμι. Η τρίτη κόρη, η Στέλα Ζαβάλα Ντέιμον, γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2010 στη Νέα Υόρκη.

Matt Damon και Luciana Bozan Barroso εδώ και μερικές ημέρες βρίσκονται στην Μύκονο όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δείτε επίσης: Ποια επώνυμη κυκλοφορεί στην Μύκονο με τις πιο ακριβές τσάντες στα σοκάκια; - Η μία μόνο κοστίζει πάνω από 12.000 ευρώ

Matt Damon σύντροφος

Matt Damon σύντροφος Μύκονος

Matt Damon Μύκονος

Ο Matt Damon είναι από τους πιο γνωστούς, επιτυχημένους και αγαπητούς ηθοποιούς. Το 1998 κέρδισε μαζί με τον Ben Affleck το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και τη Χρυσή σφαίρα καλύτερου σεναρίου για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) ενώ ήταν υποψήφιος και για το Όσκαρ και για τη Χρυσή Σφαίρα α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Γουίλ Χάντινγκ στην εν λόγω ταινία. Έχει προταθεί επίσης για το Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Ανίκητος (Invictus) καθώς και για τη Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του στην ταινία Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley).