Γιάννης Πουλόπουλος: Αυτό είναι το χλιδάτο ξενοχοδείο του στη Μύκονο - Με πισίνα και θέα τη θάλασσα

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: Αυτό είναι το χλιδάτο ξενοχοδείο του στη Μύκονο - Με πισίνα και θέα τη θάλασσα

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μπορεί να βρίσκεται κάθε χειμώνα στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, ωστόσο δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Μύκονο. Με τον σύντροφό του - με τον οποίο ετοιμάζονται να παντρευτούν - έχουν στο νησί των ανέμων ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο.

Το Anemela Villas & Suites Mykonos βρίσκεται κοντά στην παραλία Αγράρι. Επίσης, είναι 5,6 χλμ μακριά από τους Ανεμόμυλους στην χώρα και 6,6 χλμ μακριά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Μύκονο

Το ξενοδοχείο προσφέρει εποχική εξωτερική πισίνα, κήπο και κλιματιζόμενες μονάδες με αυλή. Επίσης, έχει θέα στη θάλασσα, προσφέρει στους επισκέπτες βεράντα, χώρο καθιστικού, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και φούρνο, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου.


Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Μυκόνου, σε απόσταση 2 χλμ από το Anemela Villas & Suites Mykonos.

Μάλιστα, το ξενοδοχείο έχουν επισκεφθεί πολλοί διάσημο φίλοι του όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Καινούργιου με την οποία έχουν και ποζάρει μαζί πλάι στην πισίνα.


Η φωτογραφία με τον σύντροφό του

Με αφορμή λοιπόν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο και την τεκνοθεσία που είχε υπερψηφιστεί με 176 "ναι", 76 "όχι" και 2 παρών, δημοσίευσε δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο του.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του συντρόφου του και να λέει με χαρά «Ναι, δέχομαι». Ο Γιάννης Πουλόπουλος να σημειώσουμε πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο του και σκοπεύουν να παντρευτούν στην Μύκονο, όπου ο δημοσιογράφος διαθέτει και το δικό του ξενοδοχείο (δείτε το εδώ).