Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος στο twitter με τα γαλλικά στον πατέρα του - «Έκαναν οικογενειακή επιχείρηση το ταλέντο του παιδιού τους»

Ποιοι τον υποστηρίζουν και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος στο twitter με τα γαλλικά στον πατέρα του - «Έκαναν οικογενειακή επιχείρηση το ταλέντο του παιδιού τους»

Χαμός επικρατεί ξανά με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Τις τελευταίες κυκλοφορεί βίντεο από αγώνα του στο ATP Masters 1000 όπου σε έξαλλη κατάσταση ξεκίνησε να βρίζει τον πατέρα του ο οποίος να σημειωθεί πως είναι και ο προπονητής του.

Δεν είναι γνωστός ο λόγος που προκλήθηκε η ένταση μεταξύ τους και τι στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει τα "γαλλικά", ωστόσο όπως είδαμε στο βίντεο την ώρα που ο αντίπαλος του νεαρού ετοιμαζόταν για σερβίς, εκείνος πλησίασε τις εξέδρες και παρόλο που ο διαιτητής το προειδοποίησε αυστηρά, φώναζε επανειλημμένα στον πατέρα του: «Γ@μησου! Να γ@μηθεις. Να πας να γ@μηθεις. Βγες έξω από το στάδιο!».

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, λίγα λεπτά μετά αποχώρησε και ανέβηκε στις πιο ψηλές κερκίδες, με τους θεατές να κοιτούν άφωνοι πατέρα και γιο, χωρίς να έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ τους - δείτε εδώ το βίντεο.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ανάμεσα τους. Ο νεαρός τενίστας έχει ξεσπάσει πολλές φορές κατά του πατέρα του όπως επίσης και κατά τις μητέρας του. Μάλιστα, τα σχόλια που έχει δεχθεί από τα social media είναι πολύ αρνητικά.

Τι γράφτηκε στο twitter για τον Στέφανο Τσιτσιπά αυτή την φορά;

Ξανά στο twitter/Χ o Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε trend όχι όμως για καλό λόγο. Πολλοί "έπεσαν να τον φάνε" πως δεν σέβεται τους γονείς του και πως ανάμεσα στις οικογένειες των αθλητών στην Ελλάδα δεν θα διάλεγαν τη δική του. Υπήρχαν και εκείνοι ωστόσο που έριξαν ευθύνες στους γονείς του και στο γεγονός πως ο πατέρας του είναι προπονητής του από μικρή ηλικία κάτι που δεν είναι σωστό.

«Έκαναν οικογενειακή επιχείρηση το ταλέντο του παιδιού τους, ας τα λουστούν τώρα», «Πολύ καλά κάνει ο #τσιτσιπας και βρίζει τον πατέρα και τη μάνα του. Του έχουν πρήξει τα π@@ρια και του φέρονται σαν να είναι πεντάχρονο εκμεταλλευόμενοι το ταλέντο του το οποίο και χρησιμοποιούν ως οικογενειακή επιχείρηση. Τους αξίζει το βρισίδι που τρώνε...», είναι μερικά από τα σχόλια.