Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Νίκο Συρίγο - Άβαφη με λεοπάρ μπικίνι μέσα στην παραλία

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, με τον οποίο είναι μαζί περίπου δύο χρόνια πλέον. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Αστυπάλαια (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους), ωστόσο φαίνεται πως έχουν αλλάξει προορισμό, αλλά ακόμη δεν τον έχουν αποκαλύψει.

Είναι πολύ διακριτικοί γενικότερα και δεν τους αρέσει να προβάλλουν την προσωπική του ζωή, γι' αυτό και για πολύ καιρό δεν παραδέχονταν πως είναι μαζί, ενώ αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναρτούν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Οι φωτογραφίες της Ελεονώρας Ζουγανέλη από τις διακοπές με τον Νίκο Συρίγο

Η τραγουδίστρια, παρόλα αυτά, δημοσίευσε δικά της στιγμιότυπα από τις κοινές τους εξορμήσεις, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Η ίδια πόζαρε στον φακό όσο βρισκόταν μέσα στην θάλασσα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ με το λεοπάρ μπικίνι της και τα like έπεσαν "βροχή".

Δείτε επίσης: Σε μεγάλα κέφια στα μπουζούκια - Αγκαλιές, φιλιά και πολύς χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι

«Οι καλοκαιρινές αποδράσεις συνεχίζονται…», έγραψε, μάλιστα, στην λεζάντα.


«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μία ραδιοφωνική συνέντευξη και μία τηλεοπτική. Τώρα όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω στίχους, έχω τη χαρά να έχω φτιάξει σε κομμάτια που θα τα ακούσουμε. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της και έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών τώρα τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους η Ελεωνόρα.

Θαυμάζω τα πάντα σε εκείνη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ελεωνόρα έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου το έχω ότι είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό μου και η ψυχή μου έχουν ανοίξει μαζί της. Διαφωνούμε πολλές φορές στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος και τόσο αδιάλλακτος στις απόψεις σου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της διαδικασίας όλης αυτής του γάμου. Το θέμα είναι να είσαι καλά», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Νίκος Συρίγος για εκείνη.