Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Τυλιγμένοι με ασορτί πετσέτες έφτιαχναν μεζεδάκια στο σπίτι που νοικιάζουν στην Κρήτη (Φωτογραφία)

Μαζί με καλή παρέα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Βανδή
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται στην Κρήτη και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Είναι το αγαπημένο τους μέρος και κάθε φορά που βρίσκονται εκεί αισθάνονται και οι δυο πως ηρεμούν πραγματικά, γι' αυτό θέλουν να φτιάξουν κάποια στιγμή και το δικό τους σπίτι εκεί.

Η καθημερινότητά τους έχει πιο αργούς ρυθμούς, με το ζευγάρι να νιώθει πως ο χρόνος σταματάει όποτε επισκέπτονται το νησί. Όπως βλέπουμε και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media τους πηγαίνουν από την παραλία σε ταβερνάκια και από εκεί στο μέρος που έχουν νοικιάσει, όπου πολλές φορές μαγειρεύουν και μόνοι τους και καλούν τους φίλους τους.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης - «Δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο για το παιδί! Τη Δέσποινα θέλω να τη μυρίζω, να την αναπνέω»

Η νέα φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη από τις διακοπές στην Κρήτη με την Δέσποινα Βανδή

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου με την τραγουδίστρια μόλις είχαν επιστρέψει από την παραλία και έτσι όπως ήταν τυλιγμένοι με τις πετσέτες θαλάσσης που είναι και ασορτί, ετοίμασαν μεζέδες για να τους απολαύσουν με την παρέα τους.

Δείτε επίσης: Στη Μύκονο σε πολυτελές σκάφος και τον Βασίλη Μπισμπίκη - Με μικροσκοπικό μπραζίλ μπικίνι η τραγουδίστρια

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης διακοπές Κρήτη

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό η Δέσποινα Βανδή, είχε εξομολογηθεί για τον σύντροφό της: «Εύχομαι και θέλω ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Δε το περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε στη ζωή μου. Ήρθε εντελώς αναπάντεχα και ήμουν και πάρα πολύ φοβισμένη σε όλο αυτό. Πραγματικά με τον Βασίλη ένιωσα ότι έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου να νιώσω όσα πράγματα δεν ένιωθα για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε είπα "ναι, θα το κάνω" χωρίς να ξέρω αν αυτό μπορεί να έχει διάρκεια.

Δεν άκουσα τίποτα από όσα είπαν, δεν ασχολήθηκα καθόλου, διότι τα τελευταία χρόνια αυτό που έχω πάρει απόφαση είναι ό,τι κάνω να ευχαριστεί εμένα, να αγαπήσω τον εαυτό μου. Αγαπάω τον εαυτό μου και τον εκτιμώ, άσχετα από το τι εικόνα μπορεί να περνάει εκεί έξω. Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μου φρόντιζα τα πάντα εκτός από εμένα. Οπότε αν δεν φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου, καμία αλλαγή δεν πρόκειται να συμβεί.

Αλλά όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αυτοτιμωρούνται. Εγώ δεν ήμουν καλά. Οπότε χωρίς να γνωρίζω αν αυτό θα είχε συνέχεια ή όχι, το σίγουρο ήταν ότι από τη στιγμή που ήρθε ο έρωτας, υπήρχε ένας πολύ σοβαρός λόγος που ήρθε και τον κράτησα» και κατέληξε:

«Δεν είναι το απόλυτο ο γάμος. Το απόλυτο είναι να είσαι το βράδυ στην αγκαλιά ενός ανθρώπου όταν κοιμάσαι, να ξέρεις ότι υπάρχει αλήθεια και υπάρχει συναίσθημα έντονο και ουσιαστικό. Δεν είμαι σε αυτή τη φάση, χωρίς να το αποκλείω, απλώς δεν είναι αυτοσκοπός».