Αλεξία Τράικο: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η νικήτρια του GNTM 2022 - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η ζωή της μετά το παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλεξία Τράικο: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η νικήτρια του GNTM 2022 - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Πολλά κορίτσια έχουν περάσει από το σπίτι και τις δοκιμασίες του GNTM όλα τα προηγούμενα χρόνια, όμως λίγες από αυτές συνεχίζουν την καριέρα τους στο modeling μετά από τον διαγωνισμό, ακόμη κι αν μιλάμε για τις νικήτριες. αυτό δεν ισχύει, ωστόσο, για την νικήτρια του 2022, η οποία ακούει στο όνομα Αλεξία Τράικο.

Η τότε 19χρονη κοκκινομάλλα δεν τα παράτησε μόλις ολοκληρώθηκε το ριάλιτι και μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί φωτογραφίσεις και περπατά σε πασαρέλες. Αγωνίζεται πολύ σκληρά καθώς αυτό ήταν άλλωστε το όνειρό της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει την καθημερινότητά της και μετρά σχεδόν 25 χιλιάδες ακόλουθους που την πιστεύουν και την υποστηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του GNTM από το 2022

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της δεν έχουν αλλάξει πολλά εμφανισιακά. Προσέχει πάρα πολύ την εμφάνιση και το σώμα της και πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Σκιάθο με την γράμμωσή της να μην περνά απαρατήρητη και όλοι να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Ειρήνη Καζαριάν: "Διέγραψε" το παρελθόν και εξαφανίστηκε από τα "φώτα" - Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του GNTM 2018


Σε αναρτήσεις της έχει παρουσιάσει και τον σύντροφό της, ο οποίος είναι καστανόξανθος με γαλάζια μάτια και τρελά ερωτευμένος μαζί της!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο YOU και στον Γιώργο Κακογιάννη είχε εξομολογηθεί για την καταγωγή της: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, βέβαια κατάγομαι από την Αλβανία, γιατί από εκεί είναι οι γονείς μου και δεν το έκρυψα. Πάντα ήμουν περήφανη γι' αυτό», ενώ είχε προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερες αποκαλύψεις - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.