Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βγες έξω από το στάδιο!» - Τα ουρλιαχτά προς τον πατέρα του την ώρα του αγώνα

Νέο "θερμό" επεισόδιο ανάμεσά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βγες έξω από το στάδιο!» - Τα ουρλιαχτά προς τον πατέρα του την ώρα του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές περηφάνιας μέσα στα γήπεδα του τένις με τις νίκες και τις κατακτήσεις του, ωστόσο υπάρχουν και φορές που τον έχουμε ένα διαφορετικό του πρόσωπο, κυρίως όταν βρίσκεται με την οικογένειά του.

Μετά τον αποκλεισμό του στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι (δείτε εδώ την ανάρτηση για την ήττα του), πήρε μέρος στο ATP Masters 1000 και σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ένας από τους αγώνες του. Σε αυτόν, ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος, καθυστέρησε να φτάσει στο στάδιο και λίγο αργότερα, ο γιος του ξέσπασε πάνω του.

Δεν είναι γνωστός ο λόγος που προκλήθηκε η ένταση μεταξύ τους, ωστόσο την ώρα που ο αντίπαλος του νεαρού ετοιμαζόταν για σερβίς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλησίασε τις εξέδρες και παρόλο που ο διαιτητής το προειδοποίησε αυστηρά, φώναζε επανειλημμένα στον πατέρα του: «Βγες έξω από το στάδιο!».

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πράγματι, λίγα λεπτά μετά αποχώρησε και ανέβηκε στις πιο ψηλές κερκίδες, με τους θεατές να κοιτούν άφωνοι τους δύο άντρες, χωρίς να έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως δεν είναι η πρώτη φορά που πατέρας και γιος έρχονται σε τέτοιου είδους αντιπαράθεση.

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μπει στο στόχαστρο του κόσμου επειδή φώναζε στην μητέρα του - δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον δημόσιο καβγά τους.