Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Για μένα είναι too much γι' αυτό και δεν την ακολουθώ» - Η αντίδραση της Πιερίδη στα σχόλιά του για την Ιωάννα Τούνη

Η ενόχληση για το ταξίδι της στη Μύκονο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Για μένα είναι too much γι' αυτό και δεν την ακολουθώ» - Η αντίδραση της Πιερίδη στα σχόλιά του για την Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα ταξίδι αναψυχής στη Μύκονο με τις φίλες της, για πρώτη φορά χωρίς τον γιο της, Πάρη, και δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από όσα έκανε εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εμφάνισή της σε beach party στο οποίο έφτασε με σκάφος προκάλεσε, ωστόσο, αντιδράσεις (δείτε εδώ).

Το θέμα αυτό συζητήθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Αυγούστου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να θεωρεί υπερβολικό το όλο σκηνικό και την εμφάνισή της, κάτι με το οποίο διαφώνησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαριάντας Πιερίδη για την εμφάνιση της Τούνη στη Μύκονο

«Για μένα είναι too much γι' αυτό και δεν την ακολουθώ», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Το κοινό της θέλει να τη βλέπει έτσι. Για να είμαι ειλικρινής, εμένα σαν μανούλα μου αρέσει να βλέπω ωραίες μάνες, γιατί δεν παύεις να είσαι γυναίκα. Το λέω γιατί διαβάζω τα σχόλια», επισήμανε τότε η παρουσιάστρια.

«Δεν έχει φάει οχετό; Επειδή ανεβάζει αυτά το έχει κάνει αυτό το πράγμα...», συνέχισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του).

«Γιατί σας ενοχλούν αυτά;», του απάντησε η ίδια, με εκείνον να προσθέτει: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα, ας κάνει ό,τι θέλει. Ξέρει όμως ότι θα τον φάει τον οχετό. Φαντάζομαι πια δεν την ενοχλεί... Αν σου κάνει τη ζωή καλύτερη το να ανεβάσεις τα πάντα, έχεις θέμα ρε παιδί μου».

«Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα το να είσαι καλή μάνα; Εγώ καμία φορά τη βλέπω και λέω οκ να κάνω τα μαλλιά μου πχ. Με παρακινεί. Εντάξει, δεν μπορώ τώρα, αλήθεια», τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εγώ μίλησα μόνο για την υπερπροβολή αυτών που κάνει», τόνισε ο παρουσιαστής και η ίδια κατέληξε μιλώντας με έντονο τόνο: «Είναι πανέμορφη, γλυκιά μανούλα, σωστή επιχειρηματίας και πολύ σημαντικό το ότι δεν έχει αφεθεί».