Φίλιππος Μιχόπουλος: Τα πρώτα γενέθλια μετά τον χωρισμό με την Αθηνά Οικονομάκου - Το πάρτι με πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο του στη Μύκονο

Αγκαλιά με τα παιδιά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος χθες, Τετάρτη 7 Αυγούστου, είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να τα γιορτάσει με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο ξενοδοχείο του στη Μύκονο. Δίπλα του είχε όλους τους φίλους, τους συνεργάτες και τους συγγενείς του, ενώ από το πλευρό του αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για εκείνον δεν έλειπαν τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Αθηνά Οικονομάκου.

Δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τους εορτασμούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έσβησε την τούρτα, η οποία έγραφε «χρόνια πολλά μπαμπάκα», αγκαλιά με τον γιο και την κόρη του, και ακολούθησαν πυροτεχνήματα που εντυπωσίασαν όσους βρίσκονταν εκεί και παρακολουθούσαν το θέαμα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Η κίνηση που λίγοι παρατήρησαν λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Το πάρτι γενεθλίων του Φίλιππου Μιχόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο ίδιος μετά τον χωρισμό του με την ηθοποιό έχει κλείσει το προφίλ του και είναι πολύ διακριτικός σε όσα ανεβάζει, διότι δεν του αρέσει να προκαλεί και να δίνει πάτημα για σχολιασμό στα media γενικότερα.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στη χώρα. Σε ηλικία 42 ετών και έχοντας σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι, διαθέτει με τον αδερφό του Ιάσονα, δυο μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα στην Μύκονο και ένα στην Σαντορίνη με την ονομασία Kyvotos.

O επιχειρηματίας ωστόσο, δραστηριοποιείται περισσότερο σε αυτό της Σαντορίνης (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), όπου με την Αθηνά Οικονομάκου και τα παιδιά τους περνούσαν εκεί μεγάλο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος επίσης, όπως βλέπει κανείς από τα social media είναι και λάτρης τόσο των χλιδάτων ταξιδιών όσο και των σπορ! Τα παιδιά του ωστόσο είναι πάντα κύρια προτεραιότητα.