Λευτέρης Πετρούνιας: Η υποδοχή με σαμπάνιες, κόρνες και σημαίες που του ετοίμασε η Βασιλική Μιλλούση - Όλη η οικογένειά τους είχε βγει στους δρόμους και φώναζε

Το συγκινητικό βίντεο με τη στιγμή που οι κόρες του έτρεξαν πρώτες πρώτες στην αγκαλιά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βασιλική Μιλλούση
Instagram / Βασιλική Μιλλούση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε χθες, Τετάρτη 7 Αυγούστου, στην Ελλάδα, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι και πλήθος κόσμου τον περίμενε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί και να τον συγχαρεί από κοντά.

Η οικογένειά του τον περίμενε στο σπίτι τους και η Βασιλική Μιλλούση, την Πέμπτη 8/8 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έδειχνε τι ετοίμασε για εκείνον. Όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα είχαν βγει έξω στον δρόμο με κόρνες, σαμπάνιες και σημαίες, φώναζαν το όνομά του και μόλις ο ίδιος κατέβηκε από το αυτοκίνητο οι κόρες του πρώτες πρώτες έπεσαν στην αγκαλιά του.

Η υποδοχή που ετοίμασε η Βασιλική Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, καθώς όλοι είχαν να τον δουν 20 μέρες περίπου και το μόνο που ήθελαν ήταν να τον αγκαλιάσουν. Οι ακόλουθοι της αθλήτριας αποθέωσαν ολόκληρη την οικογένεια στα σχόλια του βίντεο και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε για το πόσο δεμένοι είναι όλοι.

«Η δική μας υποδοχή του», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: «Ήταν μια δοκιμασία και για τη σχέση μας το πώς θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα με δύο μωρά» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Μιλλούση με τον Πετρούνια


Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία λίγο αργότερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τις κορούλες του, η οποία γέμισε αμέσως χιλιάδες like και σχόλια.

«Επιτέλους επιστροφή. Δύο χρυσά και στη μέση και ένα χάλκινo!», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Ποιος είναι ο αθλητής που έγραψε ιστορία στο Παρίσι - Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος και η οικογένειά του

Λευτέρης Πετρούνιας κόρες

Να σημειώσουμε πως ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε πως θα δώσει στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, το όνομα του του Ολυμπιονίκη, τιμώντας τον για όλα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς μετρά άλλα τρία ολυμπιακά μετάλλια στη συλλογή και του και πολλές ακόμη σημαντικές διακρίσεις.