Σάββας Γκέντσογλου: Βραδινή έξοδος με την Κατερίνα Δαλάκα (Φωτογραφία)

Η κοινή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μήνες μετά το Survivor Σάββας Γκέντσογλου και Κατερίνα Δαλάκα πέρασαν ένα όμορφο βράδυ. Οι δυο πρώην συμπαίκτες και πλέον καλοί φίλοι, πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο όπου θυμήθηκαν τα παλιά. Την αποκάλυψη της εξόδους τους έκανε ο πρώην επαγγελματίας διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνιζόταν ως μέσος, σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η κοινή φωτογραφία Κατερίνας Δαλάκα - Σάββα Γκέντσογλου

Οι δυο τους πόζαραν για μια selfie χαμογελώντας και την φωτογραφία τους μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. Να σημειωθεί πως όσο βρισκόντουσαν στο παιχνίδι είχε υπάρξει μια παραφιλολογία για τους δυο τους, ενώ κάποιοι στο twitter έγραψαν πως μπορεί να υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα τους. Ωστόσο, όταν γύρισαν και οι δυο πίσω στην Ελλάδα ξεκαθάρισαν το τοπίο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

«Μέσα στο παιχνίδι πάντως δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα», είχε απαντήσει η Κατερίνα Δαλάκα (δείτε την συνέντευξη της), ενώ από πλευράς του ο Σάββας Γκέντσογλου είχε αναφέρει πως κάτι υπήρξε με παίκτρια ωστόσο δεν ανέφερε πως όνομα της. «Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι δεν θα σας το κρύψω, αλλά το σταμάτησα, ήξερα ότι με βλέπει ο γιος μου και δεν θα ήθελα να το δει», είχε πει.

Σάββας Γκέντσογλου Κατερίνα Δαλάκα έξοδος