Μαρίνα Σάττι: Ζήτησε από άτομα της ασφάλειας στην συναυλία της να μπουν παιδιά που δεν είχαν χρήματα για το εισιτήριο (Βίντεο)

Συγκίνησε η κίνησή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνεχίζεται η καλοκαιρινή περιοδεία της Μαρίνας Σάττι στην Ελλάδα, γεμίζοντας τα στάδια και τα θέατρα που τραγουδά. Σε μια από τις τελευταίες της, συγκίνηση προκάλεσε με την απόφαση της να βάλει μέσα παιδιά που δεν είχαν χρήματα για το εισιτήριο.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του Tik Tok. Το βίντεο παιδιού που τραβούσε εκείνη την ώρα την τραγουδίστρια έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον κόσμο να συγχαίρει την τραγουδίστρια για την κίνηση της αυτή, γράφοντας πως έκανε τα παιδιά να χαρούν.

Αυτό είναι το βίντεο με την Μαρίνα Σάττι

Στο βίντεο λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι ρώτησε τα παιδιά που βρισκόντουσαν έξω από τον χώρο γιατί δεν μπαίνουν μέσα με ορισμένα από αυτά να λένε πως δεν έχουν τα λεφτά για το εισιτήριο. Τότε χωρίς δισταγμό είπε στους ανθρώπους της ασφάλειας «βάλτα μέσα τα παιδιά. Μπείτε μέσα καλέ».

Δείτε επίσης: Χαμός με την εμφάνιση της Έφης Θώδη στη συναυλία της - «Νομίζουν ότι θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας»

Η Μαρίνα Σάττι είναι από τα πρόσωπα της μουσικής που δεν διστάζουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να μιλήσουν όπως έχει. Μάλιστα, σε μια από τις συναυλίες της ξέσπασε σε κλάματα.

Κάθε φορά που ερμηνεύει το τραγούδι της "Αχ θάλασσα", το οποίο είναι αφιερωμένο στον μπαμπά της που πέθανε, συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά της. Στο live της στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, την κατέγραψαν την ώρα που έπαιζε το κομμάτι και εκείνη απομάκρυνε το μικρόφωνο από το στόμα της για να μην ακούγεται το κλάμα και η συγκίνησή της.

Αντίστοιχο σκηνικό είχε συμβεί και πριν από λίγες ημέρες, στην Τεχνόπολη στην Αθήνα, όπου εκεί "έσπασε" τη σιωπή της και έκανε μία πολύ συγκινητική αναφορά στον πολυαγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - δείτε εδώ.