Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες του - Έτρεξε στην αγκαλιά τους με το που γύρισε στο σπίτι τους

«Δύο χρυσά και στη μέση και ένα χάλκινο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στις 4 Αυγούστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς και έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος των κρίκων που κατακτά 3 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η απονομή του μεταλλίου έγινε σε βαθιά συγκίνηση, με τον ολυμπιονίκη να δακρύζει ενώ ακουγόταν ο εθνικός ύμνος. Περήφανη στο πλευρό του στεκόταν η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση που ταξίδεψε στο Παρίσι για να του δώσει δύναμη και να τον αγκαλιάσει στο τέλος του αγώνα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Ιούλιο του 2019. Έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Σοφία που ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2019 και την Ελένη που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Η φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια με τις κόρες του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Αισθάνομαι πολύ ωραία, αισθάνομαι περήφανος, τρισευτυχισμένος και κουρασμένος. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση για να επιστρέψω με γεμάτες μπαταρίες. Ήταν μία τριετία που μεσολάβησαν πολλές διοργανώσεις και δυσκολίες, τις οποίες ξεπεράσαμε και είμαστε εδώ σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας με το που έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και φωτογραφήθηκε μαζί με το μετάλλιο και τον κόσμο που περίμενε να του δώσει συγχαρητήρια - δείτε φωτογραφίες.

Η πιο γλυκιά στιγμή για τον ίδιο ήταν όταν έφτασε στο σπίτι του και είδε τις δυο κόρες του. Αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά του και τράβηξαν μια αναμνηστική φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

«Επιτέλους επιστροφή. Δύο χρυσά και στη μέση και ένα χάλκινo!», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην λεζάντα της ανάρτησης.

Λευτέρης Πετρούνιας κόρες
Instagam/eleftherios_petrounias

Να σημειώσουμε πως ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε πως θα δώσει στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, το όνομα του του Ολυμπιονίκη, τιμώντας τον για όλα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς μετρά άλλα τρία ολυμπιακά μετάλλια στη συλλογή και του και πολλές ακόμη σημαντικές διακρίσεις.