Χρήστος Μάστορας: Βόλτα με το σκάφος στη Ζάκυνθο - Η τρυφερή ανάρτηση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Δεν κρύβει τον έρωτά του για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Μάστορας
Instagram / Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, στο μέσο της καλοκαιρινής του περιοδείας, και από το πλευρό του δεν λείπει η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στην μαγευτική Ζάκυνθο και μία από τις ημέρες τους στο νησί αποφάσισαν να κάνουν βόλτα με το σκάφος γύρω από το νησί για να δουν και τις κρυφές του παραλίες.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκείνη την ημέρα, όμως ξεχώρισε η φωτογραφία που δημοσίευσε με την καλή του, η οποία ήταν ξαπλωμένη και απολάμβανε την ηρεμία και τον ήλιο, ενώ εκείνος στεκόταν δίπλα της χαρούμενος.

Η τρυφερή ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα από τις διακοπές με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Του κουριτσάκιμ», έγραψε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί τους ήταν και η αδερφή του καλλιτέχνη (δείτε την εδώ) και ένας καλός τους φίλος.

Καληφώνη Μάστορας σκάφος
Instagram / Χρήστος Μάστορας

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε μερικές φωτογραφίες σε story από το νέο μέρος που βρίσκονται μετά τη Σίφνο για να χαλαρώσουν (δείτε εδώ τα βίντεο με τα "καυτά" φιλιά τους στην παραλία), και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν με το μαντήλι που φορούσε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα όλοι να της στέλνουν μηνύματα και να την ρωτούν από που το έχει πάρει.


Η ίδια, τότε, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία της με αυτό και αποκάλυψε πως είναι δώρο από τον "πεθερό" της, τον πατέρα του τραγουδιστή, ο οποίος της το έφερε από ένα ταξίδι του στην Κίνα. Το έχει λατρέψει, όπως εξήγησε, και το φοράει συνεχώς με διάφορους τρόπους, είτε ως τοπάκι είτε ως φούστα, μέχρι και στα μαλλιά της.

Δείτε επίσης: Έτσι γιόρτασαν την επέτειο δύο χρόνων σχέσης (Φωτογραφίες & βίντεο)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη δώρο πατέρα Χρήστου Μάστορα