Θλίψη για την Μιμή Ντενίση: «Έφυγε σήμερα αφού αγωνίστηκε να ζήσει επί έξι μήνες»

Η συγκινητική ανάρτηση για την σκυλίτσα της που πέθανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μία ημέρα δύσκολη είναι η σημερινή, Τετάρτη 7 Αυγούστου, για την Μιμή Ντενίση, καθώς, όπως αποκάλυψε μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της σκυλάκι, η Ήρα.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε πως για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και σκόρπισε θλίψη στην ίδια, αλλά και στην οικογένειά της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που την κρατούσε αγκαλιά και την αποχαιρέτησε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση - «Ο θάνατος του Τρίτση με χτύπησε σαν κεραυνός, νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα κάνω πολλά παιδιά»

Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τον χαμό του σκύλου της

«Το πιο έξυπνο το πιο τολμηρό το πιο χαριτωμένο σκυλάκι που είχαμε ποτέ έφυγε σήμερα Αφού αγωνίστηκε να ζήσει επί έξι μήνες. Τα ζωάκια είναι η πιο τρυφερή αγνή παρέα. Κι όταν υποφέρουν κ δεν μπορούν να μιλήσουν είναι φοβερό. Αντίο Ήρα μου !! Μας ράγισες την καρδιά αλλά θα θυμόμαστε τόσες χαρές που μας έδωσες. Σ αγαπώ», σημείωσε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να την συλλυπηθούν για την απώλειά της στα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα και η Αγγελική Νικολούλη έχασε το κατοικίδιό της, την γατούλα της - δείτε εδώ την δική της τρυφερή της ανάρτηση.


Πριν από λίγους μήνες, την Κυριακή 14/4 γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του Γιάννη Φέρτη (δείτε εδώ πλάνα από την κηδεία του). Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρέτησε με λόγια αγάπης και συγκίνησης.

Σε αντίστοιχο ύφος ήταν και η ανάρτηση, που έκανε η Μιμή Ντενίση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφότου έμαθε για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο η ηθοποιός είχε παντρευτεί από το 1981 έως το 1988.

Οι δύο τος έζησαν μαζί δέκα χρόνια αγάπης, όπως αντίστοιχα πολύ όμορφα χρόνια μαζί του έχει να θυμάται και η Τάνια Τσανακλίδου, που υπήρξε και εκείνη ζευγάρι με τον ταλαντούχο ηθοποιό (δείτε εδώ το αντίο της).

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι εγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσενα. Αγαπημένε μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση.