Δέσποινα Βανδή: «Πόση χαρά έχω! Το όνειρό μου» - Στιγμές ευτυχίας μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην αγαπημένη τους Κρήτη για διακοπές και η τραγουδίστρια πολύ συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από όσα κάνουν μαζί στο νησί.

Εχθές, Τρίτη 6 Αυγούστου, πέρασαν την ημέρα τους σε γνωστό beach bar, όπου έκαναν τις βουτιές τους και απόλαυσαν το φαγητό τους, πίνοντας κρασάκι και η τραγουδίστρια δημοσίευσε άλλη μία κοινή φωτογραφία τους, όπου εκείνος την έχει στην αγκαλιά του και την κοιτάζει τρυφερά.

Τα νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη

«Με καλούς φίλους, ένα ποτήρι κρασί στην Κρήτη και να μην ξέρεις τι μέρα είναι! Αυτό είναι καλοκαίρι!!!», σημείωσε, μάλιστα, η ίδια, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το πόσο όμορφα περνάει αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης - «Δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο για το παιδί! Τη Δέσποινα θέλω να τη μυρίζω, να την αναπνέω»

Δέσποινα Βανδή Κρήτη Βασίλης Μπισμπίκης

Την Τετάρτη 7/8, η Δέσποινα Βανδή έκανε ακόμα μία ανάρτηση στο προφίλ της, όπου έδειχνε την απόπειρά της να ψήσει ψωμί σε ξυλόφουρνο στο μέρος που μένουν, κατευθείαν από την παραλία, φορώντας το μαγιό της και έχοντας βρεγμένα μαλλιά.

«Λοιπόν εδώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω ανάψει τον ξυλόφουρνο, έχω ζυμώσει το ψωμάκι μου και ψήνεται... Παναγιά μου ψήνεται! Πόση χαρά έχω! Το όνειρό μου. Ο ξυλόφουρνος ναι. Ας πετύχει...», ακούγεται να λέει, μάλιστα, και κάνει τον σταυρό της.

Την Δευτέρα 5 η ίδια δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την βραδινή της έξοδο με τον καλό της και έναν φίλο τους.

Δείτε επίσης: Έτσι έχει φλατ κοιλιά στα 54 - Τα μεγάλα μυστικά της για να μην ανεβαίνουν τα κιλά στη ζυγαριά

Βανδή Μπισμπίκης Κρήτη

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», είχε δηλώσει για τον προορισμό που επιλέγουν κάθε καλοκαίρι.