Βυθισμένη στο πένθος η Αγγελική Νικολούλη - «Καλό ταξίδι»

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Η δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε την σχέση που είχε με την γυναίκα που αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε σε story στο προφίλ της ούτε προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σημείωσε: «Καλό ταξίδι Δέσποινα» στην ανάρτησή της και ξεκίνησε αμέσως να δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες ακόλουθούς της και τους θαυμαστές της. Είναι πολύ αγαπητή στο κοινό, επομένως δεν θα μπορούσαν να μην την στηρίξουν σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της.

Δείτε επίσης: Από εκείνη έχει πάρει τα ξανθά της μαλλιά - Αυτή είναι η μητέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για την απώλειά της

Αγγελική Νικολούλη πένθος
Instagram / Αγγελική Νικολούλη

Δυστυχώς, πριν από μερικές ημέρες, μοιράστηκε άλλη μια πολύ δυσάρεστη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Αγγελική Νικολούλη. Η αγαπημένη γάτα της δυστυχώς έφυγε από την ζωή με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στη θλίψη.

Πολλά πρόσωπα της showbiz έχουν δείξει την ευαίσθητη πλευρά τους με τα ζώα, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος επίσης πριν από λίγες ημέρες βίωσε την απώλεια του σκύλου του που είχε σαν παιδί του πάρα πολλά χρόνια.

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν σε ανάρτηση της μας έδειξε πόσο όμορφη ήταν η γατούλα της γράφοντας πάνω στην φωτογραφία «Αντίο Νώντα μου».

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια βίωσε ακόμα μια απώλεια. Αυτή την φορά όμως αγαπημένου προσώπου της οικογένειας της και το αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από την εκπομπή της.

Αγγελική Νικολούλη γάτα