Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας – Το ανακοίνωσε η σύζυγός του, Ελένη Καραΐνδρου

«Αντώνη μου σ' αγαπώ και θα σε βλέπω πάντα με το γέλιο στο όμορφό σου πρόσωπο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας, σύζυγος της Ελένης Καραΐνδρου. Ήταν 40 χρόνια μαζί.

Τον θάνατο του σκηνοθέτη Αντώνη Αντύπα γνωστοποίησε με μία τρυφερή ανάρτησή της στο Facebook η συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, αποχαιρετώντας έτσι τον αγαπημένο της σύζυγο με την ανάμνηση από το χαμόγελό του.

Δείτε επίσης: Έβελυν Σιούπη: Πέθανε η ενδυματολόγος που «έντυσε» μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης - Το «αντίο» του Χάρη Ρώμα

Η ανάρτηση της Ελένης Καραΐνδρου για τον Αντώνη Αντύπα

«Ο αγαπημένος μου Αντώνης Αντύπας, ο άνθρωπος που 40 χρόνια μου χάρισε την αγάπη του και την απόλυτη αφοσίωση δεν υπάρχει πια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και θα μείνει για πάντα ο πολύτιμος οδηγός μου. Αντώνη μου σ' αγαπώ και θα σε βλέπω πάντα με το γέλιο στο όμορφο σου πρόσωπο», γράφει η Ελένη Καραΐνδρου.

Ο Αντώνης Αντύπας ήταν σκηνοθέτης, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, ενώ από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του είχε εμφανιστεί στην Επίδαυρο, ως μέλος του χορού. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Πόθοι κάτω από τις λεύκες (2017), Μήδεια (2011).

Μαζί με τον Χρήστο Πολίτη ίδρυσαν το Απλό Θέατρο, ένα από τα πρώτα θέατρα που προσκαλούν τους συγγραφείς των έργων στην Ελλάδα, και σύστησε στο ελληνικό κοινό μεγάλους ανθρώπους της Τέχνης όπως ο Χάρολντ Πίντερ και ο Μπράιαν Φρίελ.