Φάνης Μπολέτσης: «Στενοχωρήθηκα...» - Πώς απάντησε για τη σχέση του με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου

Όσα είπε στο Summer's Cool

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάνης Μπολέτσης: «Στενοχωρήθηκα...» - Πώς απάντησε για τη σχέση του με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου

Ένα μήνα μετά το τέλος του Survivor, που τον βρήκε στη δεύτερη θέση, ο Φάνης Μπολέτσης αναφέρθηκε στην εμπειρία του και την πικρία του για το γεγονός ότι έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

Μιλώντας στην κάμερα του Summer's Cool και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την οποία εκδηλώθηκαν στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων του. Η απάντησή του έχει ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ερωτευμένοι o Φάνης Μπολέτσης και η Χρύσα Χατζηγεωργίου! - Η πρώτη εμφάνιση ως ζευγάρι

Οι δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση για το Survivor

«Είμαι πολύ καλά, χαρούμενος. Έχω συνέλθει λίγο από την πραγματικότητα του παιχνιδιού μπαίνω σιγά σιγά στην καθημερινότητά μου. Μετά το παιχνίδι δυσκολεύτηκα στην αρχή, όλα χρειάζονται τον χρόνο τους. Προσωπικά μ' αρέσει να κάνω καλά τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω, όταν βλέπω ότι δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου, αποστασιοποιούμαι. Δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος, το μυαλό μου δεν ήταν εδώ», δήλωσε αρχικά ο Φάνης Μπολέτσης.

«Έβραζα μέσα μου που δεν έπαιξα με τον Ροναλντίνιο, επειδή έσπασα το δάχτυλό μου. Μου έμεινε πικρία που πάλευα 6 μήνες για να κερδίσω, στενοχωρήθηκα. Αν έλεγα το αντίθετο θα ήταν ψέματα. Προφανώς, απλά μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι και οι μεγαλύτερες νίκες έρχονται μετά από μεγάλη ήττα. Προφανώς το σκέφτομαι, ήθελα να κερδίσω», παραδέχτηκε εν συνεχεία.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, ο Φάνης Μπολέτσης απέφυγε ευγενικά να απαντήσει: «Η προσωπική ζωή για κάποιο λόγο είναι προσωπική. Περνάω καλά, κάνω focus στον εαυτό μου και στους φίλους μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον». Όπως σημείωσαν οι συνεργάτες της εκπομπής του ΣΚΑΪ, ακόμα δεν νιώθουν έτοιμοι να το παραδεχτούν.