Ελένη Φουρέιρα: Με μικροσκοπικό μπικίνι ξαπλωμένη - Χαμός με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Με τέρμα φλατ κοιλιά και καλλίγραμμα πόδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα τις ημέρες που δεν ταξιδεύει για τις καλοκαιρινές τις συναυλίες στα διάφορα μέρη της Ελλάδας, πηγαίνει ταξίδια με την οικογένειά της για λίγη χαλάρωση και διακοπές. Κι εκείνη άλλωστε έχει πολύ ανάγκη να ηρεμήσει, εφόσον το πρόγραμμά της πια σε καθημερινή βάση δεν περιλαμβάνει μόνο πρόβες και τις επισκέψεις της στο στούντιο, αλλά και την φροντίδα του γιου της.

Παρόλο που δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και ζει μία πιο ιδιωτική ζωή, μακριά από φώτα και κάμερες, πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο όπου πόζαρε ξαπλωμένη με το μικροσκοπικό της μπικίνι στην παραλία και φυσικά έκανε χαμό με το κοινό να την αποθεώνει.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι

Το σώμα της επανήλθε γρήγορα μετά τη γέννηση του παιδιού της, καθώς επέστρεψε σχεδόν αμέσως στο πρόγραμμα γυμναστικής της και σε συνδυασμό με τις χορογραφίες και την διατροφή της (δείτε εδώ το πρόγραμμα που ακολούθησε), είναι πιο καλλίγραμμο από ποτέ, με εντελώς φλατ κοιλιά.

Ελένη Φουρέιρα σώμα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Να σημειώσουμε πως τον Ιούνιο μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θρησκευτικής κατάνυξης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον μοναχογιό τους. Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής με νονούς την αδελφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα, τον personal assistant της, Βασίλη Σιμσιρίκη και τον καλό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε και ένα αδημοσίευτο βίντεο από τη βάφτιση του γιου της. Εμφανώς συγκινημένη στην εκκλησία, λέει για πρώτη φορά on camera το όνομα του γιου της, με τα πλάνα στο στολισμένο κτήμα και την αψίδα του νεοφώτιστου να εντυπωσιάζουν. Ιδιαίτερα συγκινημένος στάθηκε και ο Αλμπέρτο Μποτία μπροστά σε αυτή τη μεγάλη στιγμή, χαϊδεύοντας τον γιο του, ενώ χόρεψε με την αγαπημένη του στο πάρτι που ακολούθησε, όταν φυσικά η εκρηκτική ποπ σταρ δεν κρατούσε το μικρόφωνο.