Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μίνι φόρεμα γεμάτο στρας σε πάρτι στις Κάννες - Το πρώτο μακρινό ταξίδι μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από ένα μήνα περίπου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Βασίλη, και καθημερινά περνά τον χρόνο της μαζί του, αλλά και με τον μεγάλο της γιο, τον Βλάσση, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις μαζί τους, κάνοντας βόλτες και ό,τι άλλο επιθυμούν.

Αφού, όμως, βρήκε την ρουτίνα της και κατάφερε να φτιάξει το πρόγραμμά της ξανά, ως μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να δίνει χρόνο και να αφιερώνει κάποιες στιγμές στον εαυτό της, στην γυμναστική της και την προσωπική της φροντίδα. Ξεκίνησε, λοιπόν, σιγά σιγά τις βόλτες (δείτε εδώ το δείπνο της σε ακριβό εστιατόριο), ενώ αυτές τις μέρες πραγματοποίησε και το πρώτο της μακρινό ταξίδι μετά την δεύτερη γέννα.

Το πρώτο μακρινό ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους

Βρέθηκε στις Κάννες συγκεκριμένα, για τα γενέθλια μίας καλής της φίλης και δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα μίνι φόρεμα, σε πράσινη - lime απόχρωση, γεμάτο στρας, αναδεικνύοντας την σιλουέτα της, καθώς φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, και εντυπωσίασε.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δημοσίευσε φωτογραφία από την στιγμή που αντλούσε γάλα όρθια για το νεογέννητο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κάννες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κάννες φαγητό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κάννες πάρτι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κάννες έξοδος
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πριν μερικές μέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία. Φορώντας ένα ολόσωμο, πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο, που όπως είδαμε έχει μεγαλώσει πολύ.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χάσει αρκετά κιλά της εγκυμοσύνης της. Και στην πρώτη, λίγους μήνες μετά τον τοκετό, το σώμα της ήταν αγνώριστο. Αυτό βέβαια οφείλεται όχι μόνο στο σωματότυπο αλλά και στην καλή διατροφή και γυμναστική - Δείτε ένα από τα πιάτα που τρώει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σώμα γέννα