Μάρα Ζαχαρέα: Τα σφηνάκια σε παραλία της Πάρου με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και την παρέα τους - Με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο, στον αγαπημένο τους προορισμό, που δεν είναι άλλος πέρα από την Πάρο όπου πηγαίνουν κάθε τέτοια εποχή. Αρκετά συχνά, λοιπόν, δημοσιεύει φωτογραφίες της από εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι πιο ενεργή, εφόσον έχει περισσότερο χρόνο και είναι μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Τις προάλλες, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της με μαύρο ολόσωμο μαγιό, όπου ποζάρει δίπλα στην Τίνα Μεσσαροπούλου, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 7/8 η ίδια μαζί με τον καλό της και άλλους φίλους τους, ανέβασαν στιγμιότυπα την ώρα που έπιναν σφηνάκια στην αμμουδιά.

Δείτε επίσης: Μάρα Ζαχαρέα για Θεόδωρο Ρουσόπουλο - «Λείπει συνέχεια, νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό»

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Μάρας Ζαχαρέα με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο στην Πάρο

Μάρα Ζαχαρέα διακοπές φίλες
Πηγή: Instagram

Που και που συναντιέται και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει εξοχικό στο νησί και μένει με τα τρία παιδιά και τον Θέμη Σοφό, ενώ στην παρέα τους, θα βρεθεί και η Μαίρη Παλιαλέξη. Η δημοσιογράφος έχει αναρτήσει μία φωτογραφία τους στο προφίλ της, μάλιστα.


Την Δευτέρα 29 Ιουλίου, επίσης, το βράδυ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε ένα story στο προφίλ της αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε επισκέψεις εκεί από αγαπημένες τις κυρίες της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz, την Τίνα Μεσσαροπούλου και την Μάρα Ζαχαρέα (δείτε την εδώ με μπικίνι σε ερημική παραλία) και την Μαίρη Παλιαλέξη.

Οι τέσσερίς τους δείπνησαν σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο, μαζί με άλλες φίλες τους, και πόζαραν στον φακό χαμογελαστές η μία δίπλα στην άλλη. Φορούσαν όλες τους πολύ κομψά σύνολα με έντονα χρώματα και όλα τα βλέμματα είχαν γυρίσει προς το μέρος τους στο μαγαζί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μάρα Ζαχαρέα Τίνα Μεσσαροπούλου Μαίρη Παλιαλέξη