Εμμανουήλ Καραλής: "Σάρωσε" στο Instagram η φωτογραφία με τον Μίλτο Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έπεσαν βροχή τα likes στην φωτογραφία των δυο αθλητών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανους, κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και συγκεκριμένα το πρώτο για την χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς "πέταξε" στα 8,48 μέτρα κι έκανε όλους τους Έλληνες να παραληρούν από χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Η συγκινητική φωτογραφία στο Instagram με τον Εμμανουήλ Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής προέβη σε μια νέα δημοσίευση στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με τον φίλο του, Μίλτο Τεντόγλου, μετά την σαρωτική νίκη του και το, ομολογουμένως, αξιοθαύμαστο επίτευγμά του. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την λεζάντα "ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ", στην οποία ο Καραλής εκφράζει τον ενθουσιασμό και όλα τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν μέσα από μόνο μια φράση.


Στις πιο πρόσφατες δηλώσεις μετά την νίκη του ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε: "Χαίρομαι πολύ για αυτό που κατάφερα, αλλά ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω σαν επίδοση. Το πάλεψα. Άρχισα να ξυπνάω στα δυο τελευταία άλματα. Ειδικά το πέμπτο που ήταν 8,31 μέτρα ήταν πολύ μεγάλο, αλλά πάτησα πολύ πίσω. Προσπάθιησα και στο τελευταίο, αλλά δεν μου βγήκε. Τέτοιος άνθρωπος είμαι και ήθελα το κάτι παραπάνω από εμένα, για να το ευχαριστηθώ εγώ..."

Συνέχισε λέγοντας: "Ήθελα την πίεση και για αυτο απάντησα με την μια στον Φουρλάνι. Ξέρω, ότι μπορούσε κι αυτός να κάνει 8,50, ενώ και ο Πίνοκ μου έβαλε πίεση και για αυτό δεν σταμάτησα να προσπαθώ κι έκανα γενικά καλό άλμα. Σίγουρα λέει κάτι το δεύτερο χρυσό, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι για να το πετύχεις αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είσαι τυχερός, γιατί είναι μια φορά στα 4 χρόνια. Υπάρχουν σπουδαίοι αθλητές με παγκόσμια πρωταθλήματα που δεν τα είχαν καταφέρει. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έκανα καλύτερη επίδοση από το Τόκιο" ανέφερε ο Ολυμπιονίκης (δείτε το βίντεο εδώ).