Ματίνα Νικολάου - "Έριξε" το Instagram η νέα φωτογραφία με τον γιο της

"Πώς μεγάλωσε έτσι;" αναρωτιούνται οι ακόλουθοί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ματίνα Νικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη, στον οποίο έχει, όπως είναι προφανές ιδιαίτερη αδυναμία. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει δημόσια για εκείνον με λόγια στοργής και αγάπης, χωρίς ωστόσο να ποζάρουν μαζί στα φλας των φωτογράφων.

Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της στα social media

Αξίζει να σημειωθεί, πως η γνωστή ηθοποιός ήταν παντρεμένη για 4 χρόνια μαζί με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Παρόλα αυτά, σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις, έχοντας πάντοτε ως απόλυτη προτεραιότητα την ευτυχία του παιδιού τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός, λοιπόν, δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, με τον οποίο απεικονίζονται αγκαλιασμένοι σε μια παραλία, χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes που απέσπασε ήταν χιλιάδες, ενώ πολλά ήταν και τα θετικά σχόλια από τους followers της, οι οποίοι της δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους. "Πώς μεγάλωσε έτσι;", "Να τον χαίρεσαι" είναι μόνο μερικά από αυτά.


"Δεν ήταν από την αρχή έτσι..." δηλώνει για τον πρώην σύζυγό της

"Είναι περίεργο που ο γιος μου πάει Λύκειο, δεν κατάλαβα πότε συνέβη αυτό. Περνά μια ήσυχη εφηβεία, δεν με προβληματίζει, έχουμε όμορφη σχέση και ελπίζω να μην αλλάξει αυτό. Με τον Βασίλη (σ.σ. τον σύντροφό της) έχον φιλική σχέση, γιατί ο Παναγιώτης περνάει πολλές ώρες και με τον μπαμπά του. Έχουμε καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Δεν ήταν από την αρχή έτσι, γιατί υπάρχουν διάφορα μετά από έναν χωρισμό, αλλά χρόνο με τον χρόνο η σχέση μας έγινε ιδανική" ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός, σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρα του παιδιού της.

Ωστόσο, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου η Ματίνα Νικολάου επεσήμανε πως: "Δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι κάτι που έχουμε σκοπό να κάνουμε με τον Βασίλη. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και πολύ δοτικός. Όλα αυτά που έχει ζήσει μεγαλώνοντας με τα αδέρφια του μετά την απώλεια της μητέρας του, του έχουν δώσει ψυχική δύναμη. Αγαπάει πραγματικά και είναι πολύ συγκινητικό. Τον θαυμάζω πολύ και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του" (δείτε περισσότερα εδώ).