Ματίνα Παγώνη: Χαμός στο twitter/X με την φωτογραφία της με μαγιό - «Αυτό που την χλευάζετε με την φώτο είναι άθλιο»

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί trend στο twitter να είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και το Εμμανουήλ Καραλής, ωστόσο, ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ τις τελευταίες ώρες δέχεται bullying και body shaming έπειτα από φωτογραφία που δημοσίευσε από τις καλοκαιρινές της διακοπές να ποζάρει με μαύρο μαγιό στην ξαπλώστρα.

Το θέμα πήρε περισσότερο έκταση όταν πήρε θέση και η Έλενα Ακρίτα για το περιστατικό υπερασπιζόμενη τη λοιμωξιολόγο, κάνοντας λόγο για «ηλικιοφοβικά σκουπίδια» του διαδικτύου, για τα απρεπή σχόλια που της κάνουν τις τελευταίες ώρες - δείτε την ανάρτηση της.

Στο twitter λοιπόν πολύς κόσμος την έχει κράξει για την φωτογραφία αυτή, ενώ άλλοι την υποστηρίζουν λέγοντας πως γίνεται εναντίον της ηλιακός ρατσισμός. Το bullying τα τελευταία χρόνια είναι ένα σημαντικό θέμα για την χώρα μας, αφού τα περιστατικά σε όλες τις ηλικίες όλο και αυξάνονται. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα social media αφού ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.

Τι γράφεται το twitter/Χ για την Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη είναι ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της τηλεόρασης. Μιλάει ανοιχτά για όλα χωρίς να διστάζει για αυτό πολλές φορές ο κόσμος την έχει αποθεώσει.

Σε συνέντευξη της μάλιστα, είχε αποκαλύψει το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά. Όπως είχε αναφέρει «Σχολιάστηκε η επιλογή μου να μην κάνω παιδιά. Εγώ είχα πει ότι από τη στιγμή που θα ασχοληθώ με την Ιατρική, η σκέψη μου ήταν και είναι ότι όταν θες να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώνουν οι γονείς και ιδιαίτερα η μητέρα τους.

Όταν λοιπόν εγώ ασχολήθηκα με την Ιατρική και έχω σκοπό να λείπω τόσες ώρες από το σπίτι, δεν έχει νόημα μια γυναίκα που θα έπαιρνα ή μια γιαγιά να μεγαλώνει το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη τη μητέρα του. Έτσι πίστευα γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Ήταν η έντιμη δική μου απόφαση. Το αποδέχτηκε και ο σύζυγος αφού το συζητήσαμε», υπογράμμισε».