Λευτέρης Πετρούνιας: H ανάρτηση δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου Ολυμπιακού μεταλλίου

Με μια φωτογραφία στο Instagram πανηγύρισε την νίκη του ο "άρχοντας των κρίκων"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ιστορία έγραψε για ακόμα μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνοντας ολόκληρο τον πλανήτη να παραληρεί με τις εκπληκτικές του επιδόσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες της φετινής χρονιάς στο Παρίσι, όπου έναν αιώνα μετά την ένταξη του αθλήματος των κρίκων στον θεσμό, κατόρθωσε εκείνο που έως τώρα φάνταζε ακατόρθωτο, συγκεντρώνοντας την βαθμολογία των 15.100 πόντων και προχωρώντας στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου μεταλλίου του στους κρίκους, μετά από το χρυσό στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.

Η ανάρτηση του "άρχοντα των κρίκων" μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο Παρίσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε μια δημοσίευση στα social media και συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνοντας πως δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη στο Παρίσι, όπως γράφει και κάτω από το post του.


Την ίδια στιγμή ολόκληρο το Ολυμπιακό χωριό πανηγυρίζει για το σπουδαίο επίτευγμα του κορυφαίου αθλητή με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο να αποθεώνουν τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την επιστροφή του και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του (δείτε περισσότερα εδώ).

Τα τρυφερά λόγια της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια

Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε και η Βασιλική Μιλλούση, η οποία υποστηρίζει έμπρακτα τον σύζυγό της όλα αυτά τα χρόνια αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμή σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση, όλα για αυτή τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σε ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σε ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις" ανέφερε η γνωστή αθλήτρια.