Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αξέχαστες στιγμές στις Μαλδίβες! Κάνουν κούνια στην παραλία με την κόρη τους

Ονειρικό σκηνικό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/eleni.hatzidou
Instagram/eleni.hatzidou

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επέλεξαν έναν ξεχωριστό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι, μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στο Breakfast@Star. Οι δύο παρουσιαστές ανανέωσαν για την επόμενη χρονιά και αναχώρησαν μαζί με με την κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα για τις μαγευτικές Μαλδίβες

Από εκεί μοιράζονται εδώ και αρκετές μέρες μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους. Η οικογένεια Χατζίδου-Παύλου έκανε βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, χαλάρωσε στο τζακούζι και ζει με λίγα λόγια την κάθε στιγμή στο έπακρο. Πρόσφατα, απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα κάνοντας κούνια στην παραλία, μια εμπειρία που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: Τρόμος στο ταξίδι της με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους στις Μαλδίβες - Κολυμπούσαν δίπλα σε καρχαρία

Ζουν το όνειρο η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σχετικό βίντεο, μεταφέροντας λίγο από το «μαγικό» τοπίο των εξωτικών νησιών. Με «οροφή» τον ουρανό και προσωπικό τους «spa» τη θάλασσα εκείνη και ο Ετεοκλής Παύλου δείχνουν αποφασισμένοι να απολαύσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές τις στιγμές, μη θέλοντας να επιστρέψουν από αυτό το όνειρο.

Την αποκάλυψη για τον προορισμό αποκάλυψαν όταν τελικά έφτασαν στον προορισμό τους. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μένουν σε ένα ονειρικό δωμάτιο πάνω στη θάλασσα στο οποίο μπορούν να δουν μέχρι και τον πάτο της θάλασσας μέσα από το υπνοδωμάτιο τους. Στον εξωτερικό χώρο έχουν τζακούζι όπου δροσίστηκαν την πρώτη ημέρα που έφτασαν.

Οι αντιδράσεις για την πεθερά και τον κουνιάδο της τραγουδίστριας

Στα σχόλια της ανάρτησης που έκανε η Ελένη Χατζίδου για να ανακοινώσει το ταξίδι της υπήρξαν πολλά σχόλια για το γεγονός πως το ζευγάρι πήρε μαζί του πεθερά και κουνιάδο. «Η πεθερά και ο κουνιάδος από κοντά τι να πω...κάτι περίεργα πράγματα», «Αυτο το πράγμα με την πεθερά και τον κουνιάδο δεν το έχω ξανά δει σε κανένα ζευγάρι. Πολύ παράξενο πράγμα», «Όλο το σόι παντρεύτηκε αυτήν όπου πάνε όλοι μαζί», ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφηκαν.

Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο, είχε τον τρόπο της να απαντήσει. Όπως έχει εξομολογηθεί είναι μια δεμένη οικογένεια. Μάλιστα, όποιος την ρωτήσει μιλάει με τα καλύτερα για την πεθερά της. «Όχι απλώς στην καλύτερη πεθερά που θα μπορούσα να έχω αλλά σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τη δεύτερη μαμά μου». έχει πει στην εκπομπή της.