Δημήτρη Αλεξάνδρου: Για camping με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη είναι στην Μύκονο με τις φίλες της

Οι αναρτήσεις στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μετά την Αλβανία που ταξίδεψε με τον μικρό Πάρη και φίλους της, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε την Μύκονο για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η επιχειρηματίας που φέτος δεν έχει σταματήσει να αδειάζει και να ξανά γεμίζει βαλίτσες, αυτή την φορά επέλεξε το νησί των ανέμων για να διασκεδάσει με τις φίλες της.

Αυτή τη φορά όμως δεν πήρε μαζί της το γιο της. Αποφάσισε να αφιερώσει τις ολιγοήμερες διακοπές αυτές στην ίδια, διασκεδάζοντας με τις κολλητές της και χορεύοντας. Βέβαια, ο Πάρης δεν έμεινε σπίτι. Με τον πατέρα του, Δημήτρη Αλεξάνδρου πήραν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν το camping.

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου από το camping με τον Πάρη

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλές από τις στιγμές του με το γιο του από την λίμνη που έμειναν, έφαγαν και διασκέδασαν παίζοντας με το νερό. Όπως έχει πει η Ιωάννα, ο γιος τους είναι ένα βολικό και πολύ ήσυχο μωρό.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρης camping

Μάλιστα, δεν έμειναν μόνο σε ένα σημείο, σε νέα ανάρτηση αποκάλυψε πως θα κατασκηνώσουν και αλλού, αφού το μοντέλο θέλει να γεμίσει εμπειρίες και εικόνες το παιδί του.

Από την άλλα, η Ιωάννα Τούνη αφού έκανε room tour στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει στην Μύκονο, ντύθηκε με τις κολλητές της και το πρώτο βράδυ τους το πέρασαν στον Scorpio ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά μαγαζιά του νησιού των ανέμων.

Φορώντας ένα συγκλονιστικό και άκρως "καυτό" φόρεμα από την εταιρία της, η Ιωάννα έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο νησί. Το σώμα της μάλιστα, προκαλεί εγκεφαλικά. Μπορεί να έφερε στον κόσμο ένα παιδάκι, ωστόσο έχει ασύλληπτες αναλογίες στο κορμί της.

Ιωάννα Τούνη Μύκονος