Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Ρομαντικές διακοπές στην Σαντορίνη - Η φωτογραφία αγκαλιά με θέα την Καλντέρα

Έτσι περνάνε τον Αύγουστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πιο ρομαντικό νησί της χώρας μας απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Ήβη Αδάμου με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουινέλη. Το λαμπερό ζευγάρι φαίνεται να λάμπει από ευτυχία στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media από την Καλντέρα της Σαντορίνης.

Η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη υποχρεώσεις και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα απαιτητική για τους γνωστούς καλλιτέχνες, οι οποίοι περνούν τρυφερές, οικογενειακές στιγμές μαζί με την μονάκριβη κόρη τους, Ανατολή.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ήβη Αδάμου από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Ήβη Αδάμου απολαμβάνει στο έπακρο την νυχτερινή ζωή του νησιού, όπως γράφει χαρακτηριστικά και στην φωτογραφία της "Santorini by night" ποζάροντας ευδιάθετη και χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, αλλά και στην αγκαλιά του συντρόφου της, Μιχάλη Κουινέλη.


Το βραδινό outfit της τραγουδίστριας αποτελείται από ένα mini, γαλάζιο φόρεμα, το οποίο έχει συνδυάσει με απλά κοσμήματα και αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις, ενώ στην ίδια χρωματική παλέτα φαίνεται να κινείται και το look που επέλεξε ο σύντροφός της.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή The 2night Show είχε δηλώσει για την γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη: "Τον Μιχάλη τον είδα πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor, όταν εγώ ήμουν διαγωνιζόμενη. Εκεί γοητεύομαι για το καλλιτεχνικό κομμάτι και το πόσο ωραίος μουσικός ήταν. Ήμουν πολύ μικρή τότε, ήταν μια άλλη ζωή εκείνη.

Μετά βρεθήκαμε ξανά το 2010, όταν ο παραγωγός μου, τότε ζήτησε από τον Μιχάλη να κάνουμε μια συνεργασία. Εγώ τότε ήμουν ακόμα μικρή. Πήγαινα στις περιοδείες με τους γονείς μου. Είχα έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσω Κοινωνιολογία. Τότε πάλι ο παραγωγός μου παίρνει τον Μιχάλη και του λέει, ότι θέλουμε ένα νέο τραγούδι για τον δίσκο της Ήβης και λέει με μεγάλη μου χαρά.

Ήρθε στην Αθήνα και συναντιόμαστε στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον είδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, πρώτη φορά που ερωτεύομαι, πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Οπότε ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα. Δεν καταλάβαινα τι μου συνέβη ακριβώς. Εγώ καταλάβαινα, ότι πάντα κάτι ένιωθα", (δείτε το βίντεο εδώ).