Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι τσιρίδες στο τηλέφωνο και τα γέλια - Η στιγμή που ανακοίνωσε στον σύντροφό της πως είναι έγκυος

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την αποκάλυψη πως είναι έγκυος έκανε με μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες της με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της.

Από την ημέρα λοιπόν που έμαθε πως θα γίνει μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει, ήταν όνειρο της να γίνει μητέρα. «Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν το μόνο λάθος, που είχα κάνει, αλλά εντάξει ακόμα 39 χρονών είμαι, έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις και 50 χρονών να έχουν εγκυμοσύνες και 45χρονες, οπότε έχουμε θετική σκέψη», είχε πει μήνες πριν μήνες.

Η στιγμή που η Παπαδοπούλου ανακοίνωσε στο σύντροφό της πως είναι έγκυος

Πριν από μερικές ώρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την ίδια και την εγκυμοσύνη της. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το πως έμαθε πως είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στον σύντροφό της.

«Β χοριακή!!! Δεν άντεξα να περιμένω από κοντά. Μόλις πήρα τα αποτελέσματα, πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και του είπα είμαι έγκυος και τσίριζα και γέλαγα μαζί», απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εγκυμοσύνη

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μονάχα κοινές φωτογραφίες στις οποίες κρύβει το πρόσωπό του με διάφορα αυτοκόλλητα, ενώ όταν μπορεί κόβει την φωτογραφία μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του.

«Έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή», έχει πει για τον σύντροφό της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πατέρα παιδιού