Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή στις φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram

Τι της έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή στις φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι φουλ ερωτευμένη. Μετά τον χωρισμό της που άργησε να ξεπεράσει, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Παναγιώτη Κουτσουμπή. Πρόκειται για επιχειρηματία που έχει εστιατόριο στην Πάρο, ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στο Κολωνάκι.

Το φετινό της καλοκαίρι λοιπόν, η παρουσιάστρια το περνάει στο νησί μαζί του. Στο προφίλ της μάλιστα στο Instagram έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που περνάει τόσο με φίλους της όσο και μαζί του. Δεν κρύβει τη σχέση τους αλλά αντιθέτως την επιβεβαίωσε με την πρώην κοινή ανάρτηση.

Η αντίδραση του Κουτσουμπή σε ανάρτηση της Καινούργιου με μαγιό

Πριν από μερικές ώρες η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό, όπου πόζαρε ευδιάθετη στο φακό του κινητού της και έγραψε «what if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?».

Ο σύντροφος της, Παναγιώτης Κουτσουμπής που είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της, της σχολίασε μια φωτιά, με την ίδια να απαντάει με emojis.

Κατερίνα Καινούργιου Πάρος σύντροφος

Και εκείνη του σχολιάζει συνέχεια

Η φιλία χρόνων που είχαν με τον Παναγιώτη Κουτσούμπη μετατράπηκε σε έρωτα. Το ζευγάρι μερικούς λίγους μήνες σχέσεις, ωστόσο, όσοι τους έχουν δει μαζί μιλάνε για έναν δυνατό έρωτα που δεν θα αργήσει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Και η Κατερίνα δεν σταματάει να του σχολιάζει σε αναρτήσεις του. Πριν από μερικές ημέρες, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο Παρίσι, όπου είχε ταξιδέψει μαζί της. Η παρουσιάστρια λοιπόν έσπευσε να του σχολιάσει «With you its different» (Μαζί σου είναι διαφορετικά).

Ο αγαπημένος της της απάντησε βάζοντας καρδιά και ένα emoji με καρδιές στα μάτια του.

Κατερίνα Καινούργιου Παναγιώτης Κουτσουμπής