Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Πόσο κοστίζει μια βραδιά τον Αύγουστο στο 5αστερο ξενοδοχείο που μένουν στη Χίο

Οι βουτιές στην ιδιωτική πισίνα και η ασύλληπτη ομορφιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Πόσο κοστίζει μια βραδιά τον Αύγουστο στο 5αστερο ξενοδοχείο που μένουν στη Χίο

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα ζουν ένα ονειρικό καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια. Ήδη έχουν επισκεφθεί δυο νησιά της Ελλάδος, ενώ οι διακοπές τους στην Ίμπιζα ήταν γεμάτες χλιδή, γιορτάζοντας παράλληλα τα γενέθλια του πρώην μπασκετμπολίστα.

Αυτή την φορά το ζευγάρι που έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της προβολής της σχέσης του, βρίσκεται στην Χίο. Έχουν κλείσει ένα πανέμορφο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Pearl Island Hotel & Spa Chios, όπου έχουν εκτός της κεντρική πισίνας ακριβώς στα πόδια τους, και ιδιωτική στο πίσω μέρος του δωματίου.

Όπως έχουμε δει από τα ταξίδια που έχουν κάνει, προτιμούν τα ξενοδοχεία που κλείνουν να έχουν όλα τα κομφόρ, ειδικά πισίνα για να αποφεύγουν τις εξόδους εκτός, ώστε να μην υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα. Θέλουν να δείχνουν όσα κομμάτια επιθυμούν οι ίδιοι από τη σχέση τους.

Πόσο κοστίζει λοιπόν ένα βράδυ στο ξενοδοχείο που μένουν Οικονομάκου - Τσερέλα;

Το ξενοδοχείο τους βρίσκεται σε απόσταση 200μ από το σημείο ενδιαφέροντος Παραλία Πόλης Χίου και παρέχει καταλύματα με εποχική εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα. Οι παροχές του καταλύματος περιλαμβάνουν εστιατόριο, υπηρεσία δωματίου και 24ωρη ρεσεψιόν, καθώς και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να πιουν ένα κοκτέιλ στο μπαρ.


Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες κλιματιζόμενα δωμάτια που παρέχουν επιφάνεια εργασίας, καφετιέρα, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Καθένα από τα δωμάτια παρέχει ηλεκτρικό βραστήρα, ενώ επιλεγμένα δωμάτια περιλαμβάνουν μπαλκόνι και άλλα έχουν θέα στην πισίνα. Μεταξύ άλλων καθένα από τα δωμάτια είναι εξοπλισμένο με λευκά είδη και πετσέτες.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου είναι 800μ μακριά, ενώ το Λιμάνι Χίου είναι 2,3 χλμ μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Χίου, σε απόσταση 1 χλμ, ενημερώνει το Booking.com.

Για ένα βράδυ τον Αύγουστο λοιπόν στο ξενοδοχείο που μένουν Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα, μια σουίτα με king-size κρεβάτι με θέα στην πισίνα η τιμή ξεκινάει από 361 ευρώ.