Όταν ο Σάκης Ρουβάς έκανε προπόνηση στο επί κοντώ - Το επικό σχόλιο του Εμμανουήλ Καραλή

Είχαν κάνει άλματα μαζί!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Όταν ο Σάκης Ρουβάς έκανε προπόνηση στο επί κοντώ - Το επικό σχόλιο του Εμμανουήλ Καραλή

Με αφορμή την εντυπωσιακή πορεία του Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το ενδιαφέρον για το άλμα επί κοντώ αυξήθηκε κατακόρυφα στα social media, τα οποία πλημμύρισαν με αναρτήσεις και σχόλια για το άθλημα.

Λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παρίσι, το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, ένας χρήστης του TikTok ανέσυρε ένα παλιό βίντεο που δείχνει τον Σάκη Ρουβά να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο άλμα επί κοντώ.

Δείτε επίσης: Manolo: Η ηλικία, η καταγωγή, η δίδυμη αδερφή, η επιχείρηση & η μάχη με την κατάθλιψη - Ποιος είναι ο νεαρός για τον οποίο φωνάζει όλη η Ελλάδα

Πώς σχολίασε ο Εμμανουήλ Καραλής τον... συναθλητή Σάκη Ρουβά

Το βίντεο αυτό προέρχεται από την εποχή που ο γνωστός τραγουδιστής ασχολούνταν με τον στίβο και έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες. Ανάμεσα στους πολλούς που το παρακολούθησαν, ήταν και ο χάλκινος ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος αποκάλυψε «έχουμε κάνει άλματα μαζί».

Σχόλιο Εμμανουήλ Καραλής

Τι δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής για την απονομή του μεταλλίου

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Εμμανουήλ Καραλή. Ο Ολυμπιονίκης παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι ήταν μία στιγμή που ονειρευόταν πάντα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι από χθες δεν έχει κοιμηθεί, καθώς προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

«Δεν έχω κοιμηθεί, έμεινα άυπνος, περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμουν όλο τον αγώνα, πολλά πράγματα. Όταν ήμουν μικρός, από 12 χρονών που είδα για πρώτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχα πει στη μητέρα μου: “Θέλω να πάω κι εγώ, να γίνω σπουδαίος αθλητής”. Μετά από 15 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι σπουδαίος. Συνειδητοποιώ σιγά-σιγά τι έχω κάνει, τώρα που νιώθω το βάρος του μεταλλίου, νιώθω τι έχω καταφέρει. Αυτό που μου συνέβη θα το κρατάω για πάντα στη μνήμη μου», δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στην κάμερα της ΕΡΤ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μίλτο Τεντόγλου