Νίκος Μουτσινάς: Συμμετείχε σε τελετή εξαγνισμού στο Μπαλί – Το βίντεο μέσα από ινδουιστικό ναό

Ο παρουσιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του με τον Κωνσταντίνο Δέδε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Συμμετείχε σε τελετή εξαγνισμού στο Μπαλί – Το βίντεο μέσα από ινδουιστικό ναό

Στο Μπαλί βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με τον φίλο του, Κωνσταντίνο Δέδε. Ο παρουσιαστής μαζί με τον οδοντίατρο, που έκανε επίσης ένα πέρασμα από την τηλεόραση στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, έκαναν διαφορετικές διακοπές και πέρασαν χρόνο σε ινδουιστικό ναό.

Νίκος Μουτσινάς και Κωνσταντίνος Δέδες έχουν νοικιάσει ένα συγκλονιστικό δωμάτιο όλο από ξύλο το οποίο έχει ιδιωτική πισίνα για να απολαμβάνουν όποτε θέλουν τις βουτιές τους αλλά και την ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο. Επίσης, δεν λείπουν οι βόλτες τόσο από τα γύρω μαγαζιά όσο και από τις περιοχές, θαυμάζοντας την ιστορία τους και τα πιστεύω τους.

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Διακοπές στο Μπαλί με τον Κωνσταντίνο Δέδε - Το δωμάτιο που μένουν με την ιδιωτική πισίνα

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση

Το βίντεο του Νίκου Μουτσινά από το Μπαλί

Το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου, ο παρουσιαστής μοιράστηκε στα social media μία σειρά από βίντεο στο Tirta Empul Holy Water Temple. Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες συμμετείχαν σε μια τελετή εξαγνισμού, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Ντυμένος όπως προστάζει ο κανονισμός του ναού για τη διαδικασία, με ένα είδος πράσινου χιτώνα από τη μέση και κάτω, ο Νίκος Μουτσινάς τοποθέτησε το κεφάλι του κάτω από μια πηγή με νερό, όπως και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Επιστρέφει στην TV

Επίσημο είναι πλέον πως ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τον ένα χρόνο διαλείμματος από την μικρή οθόνη όπου έκανε πολλά ταξίδι εντός και εκτός Ελλάδος για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ο ALPHA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά.

«Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει «βραδιάτικα» στον Alpha! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο!

Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!», αναφέρει η ανακοίνωση του ALPHA.