Μαρία Αναστασοπούλου: «Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα από τον ΣΚΑΪ» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της

Αναλαμβάνει καθημερινό ενημερωτικό πρωινό στον σταθμό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: «Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα από τον ΣΚΑΪ» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της

Στο τηλεοπτικό της «σπίτι» επιστρέφει η Μαρία Αναστασοπούλου. Ο ΣΚΑΪ μόλις ανακοίνωσε πως η γοητευτική δημοσιογράφος αναλαμβάνει νέα, καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή με τον τίτλο «Live You», στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε.

Η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και ρώτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου για αυτό το νέο βήμα. Αν και δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες, τόνισε πως ο κόσμος θα παίζει σημαντικό ρόλο τη νέα της εκπομπή και δήλωσε ενθουσιασμένη για την επιστροφή της.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: Η επίσημη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα μετά τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου μετά την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ

«Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα από τον ΣΚΑΪ. Ετοιμαζόμαστε και έχουμε πολλή χαρά για αυτή τη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε στο καθημερινό πρόγραμμα. Έχουμε να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα και διαφορετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Στην εκπομπή θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο παρεμβατικοί γίνεται, νομίζω πως αυτή είναι η σωστή λέξη, αλλά επειδή δεν θέλω να μείνουμε στα λόγια, καλύτερα να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη. Σημασία έχει ότι οι τηλεθεατές θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την εκπομπή» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Live You, η καινούργια, καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Ό,τι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, ό,τι προβληματίζει την κοινωνία, είναι Live You και είναι στον ΣΚΑΪ.

Με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις, το Live You θα συνομιλεί ζωντανά με τους τηλεθεατές, θα αναζητά καθημερινά λύσεις και απαντήσεις, θα ρίχνει φως σε σοβαρά θέματα που καίνε, θα είναι η φωνή όσων πρέπει να ακουστούν. Από τον Σεπτέμβριο, όλες οι εξελίξεις, στο Live You καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.