Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Ματίνα Παγώνη για τη σέλφι με μαγιό: «Ηλικιοφοβικά σκουπίδια...»

«Θα ξεράσουν τον εμετό τους και θα λουφάξουν πίσω στη χωματερή...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Ματίνα Παγώνη για τη σέλφι με μαγιό: «Ηλικιοφοβικά σκουπίδια...»

Μία φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσουν υβριστικά σχόλια και σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της Ματίνας Παγώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μοιράστηκε το επίμαχο στιγμιότυπο μόνο με τους φίλους της στα social media (δεν είναι δημόσια ανάρτηση), ωστόσο αυτή διέρρευσε στο ευρύ κοινό.

Κάπως έτσι, τα τελευταία 24ωρα η Ματίνα Παγώνη έγινε βορά στα μάτια κάποιων επιτήδειων που εξαπολύουν σχόλια γεμάτα από ηλικιακό ρατσισμό και body shaming. Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για το περιστατικό υπερασπιζόμενη τη λοιμωξιολόγο, κάνοντας λόγο για «ηλικιοφοβικά σκουπίδια» του διαδικτύου, για τα απρεπή σχόλια που της κάνουν τις τελευταίες ώρες.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χείμαρρος κατά της Έλενας Ακρίτα - «Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία»

«Ασπίδα» Έλενας Ακρίτα στην Ματίνα Παγώνη για τη σέλφι με μαγιό

«Κυρία Ματίνα Παγώνη, δεν ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε με μαγιό «στην ηλικία σας». Βάλτε τα μαύρα τα κομπινεζά και μπείτε στη θάλασσα ίσα για να βρέξετε τα πόδια σας. Κι άλλη φορά να ρωτάτε πρώτα τα σεξιστικά και ηλικιοφοβικά σκουπίδια τι να βάλετε πριν βγείτε απ’ το σπίτι σας.

Γιατί σκουπίδια είναι. Θα ξεράσουν τον εμετό τους και θα λουφάξουν πίσω στη χωματερή που είναι η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας τους. Καλά μπάνια και καλές διακοπές, κυρία μου», έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Κυρία Ματίνα Παγώνη, δεν ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε με μαγιό …στην ηλικία σας». Βάλτε τα μαύρα τα κομπινεζά και μπείτε...

Posted by Elena Akrita on Tuesday, August 6, 2024