Γιάννης Πουλόπουλος – Αποκαλύψεις για τον γάμο του και τον σύντροφό του: «Μπορεί να είναι πιο διάσημος από εμένα...»

«Δεν έχετε μάθει το όνομα του...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο μετά την αποκάλυψη ότι θα συνεχίσει για 5η χρονιά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Summer’s Cool. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του Alpha, στην τουριστική σεζόν και την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στη Μύκονο.

Παρόλα αυτά η κουβέντα πήγε και στον επικείμενο (;) γάμο του, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να απαντάει αινιγματικά. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, αυτό είναι ένα κομμάτι που θέλει να κρατήσει για τον εαυτό του και για τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Παράλληλα σχετικά με την ταυτότητα του συντρόφου του, άφησε υπονοούμενα ότι μπορεί να είναι πιο γνωστός από εκείνον και ας μην έχει δημοσιοποιηθεί η σχέση τους.

«Μπορεί να είναι πιο διάσημος ο σύντροφός μου», δηλώνει ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Μπορεί να έχω παντρευτεί ήδη και να μην το έχετε μάθει. Εγώ θα πω απλά ότι είναι μία διαδικασία που δεν θα μοιραστώ με κανένα και είναι κάτι πολύ δικό μου προσωπικό. Ήταν συγκεκριμένοι οι λόγοι που είπα ότι θα παντρευτώ. Εννοείται πως όλο αυτό έγινε επειδή ήθελα να υπερασπιστώ την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το νομοσχέδιο, το οποίο έπρεπε να περάσει και καλώς και δικαίως πέρασε παρά τις αντιδράσεις» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Από εκεί και πέρα δεν έχετε μάθει καν το όνομα του συντρόφου μου και ούτε θα το μάθετε. Είναι κάτι το οποίο το έχω φυλάξει πολύ καλά κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια και επειδή έχουμε αυτή τη συζήτηση θα πω ότι μπορεί ο σύντροφός μου να είναι πιο διάσημος από εμένα και να μην τον έχετε μάθει ακόμα» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.