Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Όλοι έχουμε τα μυστικά μας» - Πώς απάντησε για την απιστία σε μια σχέση;

«Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μάθω κάτι για κάποιον τυχαία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Τέλειοι ξένοι», η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Στο έργο μία παρέα φίλων αφήνει τα κινητά στο τραπέζι και πρέπει όλοι να διαβάζουν δυνατά ή να απαντούν σε όποιο μήνυμα ή κλήση δεχτούν.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποκάλυψε μεταξύ άλλων, αν θα τολμούσε κάτι αντίστοιχο και πώς θα αντιδρούσε στα μυστικά που θα μάθαινε. «Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι μπορεί και να το τολμούσα γιατί ούτως ή άλλως αρκετές φορές τυχαίνει να ζητήσω από τους αγαπημένους μου να μου διαβάσουν τι λέει το κινητό μου αν βρίσκεται πιο κοντά τους. Αλλά σίγουρα δεν θα έπαιζα τελικά αυτό το παιχνίδι γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μάθω κάτι για κάποιον τυχαία, χωρίς να το έχει επιλέξει ή χωρίς να έχει νιώσει ότι έχει έρθει η στιγμή να το μοιραστεί. Η βίαιη αυτή εισβολή στον κόσμο του άλλου μου ακούγεται τρομακτική», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης: Τα χάδια της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στα μπουζούκια - Τα σπάνια νυχτοπερπατήματα του ζευγαριού

Πώς θα αντιδρούσε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στην απιστία;

«Σίγουρα όλοι έχουμε τα μυστικά μας. Το κατά πόσο είναι ένοχα ή όχι έγκειται κατά πολύ στον ίδιο τον άνθρωπο, στη σχέση του με τον κύκλο του και τις – πιθανότατα – καταπιεσμένες του ανάγκες», συμπλήρωσε σε σχετική ερώτηση η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Όσον αφορά τη δική της αντίδραση, και αν θα εγκατέλειπε τον σύζυγό της σε περίπτωση που μάθαινε ότι την απατούσε -όπως κάνει η ηρωίδα της στην παράσταση- η γοητευτική πρωταγωνίστρια ήταν ξεκάθαρη. «Νομίζω πως ναι, και στην κανονική μου ζωή, εάν ανακάλυπτα για τον σύζυγο μου όσα η Μπιάνκα για τον δικό της και βρισκόμουν σε αντίστοιχες συνθήκες με εκείνους, θα έπραττα το ίδιο», σημείωσε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.