Μαρίνα Σάττι - Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία και δηλώνει: «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»

Βραδινό μπάνιο για την τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κάθε λόγο να νιώθει όμορφα έχει η Μαρίνα Σάττι, καθώς βρίσκεται στα πάνω της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα με την επαγγελματική της άνοδο η τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε φέτος στη Eurovision ζει την προσωπική της ευτυχία, καθώς εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με τον Ορέστη Καραγιάννη. Ο γοητευτικός δικηγόρος τη στηρίζει διακριτικά, δίνοντας πρόσφατα το «παρών» στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι και αποφεύγοντας τους φωτογράφους.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Απομάκρυνε το μικρόφωνο για να μην ακουστούν τα κλάματά της - Η στιγμή που "έσπασε" πάνω στη σκηνή

Οι βουτιές της Μαρίνας Σάττι στη Χαλκιδική

Η Μαρίνα Σάττι έχει κλεισμένες εμφανίσεις μέχρι και τον Νοέμβριο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία που εκτοξεύθηκε μετά την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "ZARI".

Συνδυάζοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με στιγμές χαλάρωσης, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Χαλκιδική για συναυλίες, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει ένα βραδινό μπάνιο με την παρέα της.

Το βράδυ της Κυριακής 4/8, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει με μαύρο μπικίνι δίπλα σε έναν φίλο της. «1 το βράδυ, πρώτο πόδι. Παραλίες σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρίνα Σάττι.