Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη με την Κρήτη – Οι φωτογραφίες-φωτιά με μπικίνι στην αμμουδιά

Έτσι είναι το σώμα της με μαγιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/sissychristidou
Instagram/sissychristidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το ταξίδι στην Μπριζ και στην Αμερική, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη. Η παρουσιάστρια του Mega βρίσκεται στα Χανιά συγκεκριμένα, όπου κάνει τις βόλτες της με τους φίλους της, γεύεται νόστιμα παραδοσιακά πιάτα και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Κρήτης.

Πριν από λίγη ώρα μας έδωσε μία γεύση από τις διακοπές της στο νησί και μοιράστηκε φωτογραφίες της με μπικίνι στις οποίες είδαμε τη σιλουέτα της. Είναι εμφανές πως η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει αρκετά κιλά, μετά τις αυξομειώσεις που πέρασε μέσα στα χρόνια.

Εμφανώς αδυνατισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκαλύψει ότι τρεις φορές στην ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά. Τη μία ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε πήρε 20 κιλά. Πλέον έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά, ωστόσο, και απολαμβάνει τις βουτιές της.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Διαφορετικές διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου: Η βαρκάδα με φούτερ σε χειμερινό προορισμό

Το καλοκαίρι της συνεχίζεται εντός συνόρων, καθώς πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι το Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Μπριζ, όπου το τοπίο, ακόμα κι αν είναι καλοκαίρι, δεν είναι τόσο ηλιόλουστο, ενώ το κρύο και οι βροχές είναι χαρακτηριστικό του. Παρόλα αυτά είναι μαγευτικό και η Σίσσυ Χρηστίδου το απέδειξε δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις όμορφες εικόνες που αντίκρισε κάνοντας βαρκάδα στο κανάλι.

«Βαρκάδα στη Βρύγη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης η Σίσσυ Χρηστίδου και οι διαδικτυακοί της φίλοι στα σχόλια της πρότειναν κι άλλα μέρη που πρέπει να επισκεφθεί εκεί, ενώ άλλοι ταξίδευαν απλώς μαζί της μέσα από το post της.