Κατερίνα Στεφανίδη – Ξαναχτυπά μετά το ξέσπασμα για την παγκόσμια ομοσπονδία και τις 20 αθλήτριες στον τελικό του επί κοντώ

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο τα λέει όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Παρά την πρόκριση με σχετική άνεση, στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι πέρασαν μαζί της συνολικά 20 αθλήτριες. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει το βράδυ της Τετάρτης (7/8, 20:00)το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της στον τελικό του επί κοντώ στο Παρίσι.

Εξίσου καυστική και στις αναρτήσεις της εμφανίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, που δεν σταματάει το τρολάρισμα στην παγκόσμια ομοσπονδία στίβου και απαντάει ξανά με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση για Κατερίνα Στεφανίδη και Αριάδνη Αδαμοπούλου – Ξέσπασε η Ολυμπιονίκης

Το καυστικό βίντεο της Κατερίνας Στεφανίδη για τον τελικό του επί κοντώ

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε βίντεο ενός χρήστη, που είναι επίσης αθλητής στίβου, και δείχνει να βγαίνουν συνεχώς άνθρωποι από ένα παλιό αυτοκίνητο. Από κάτω, φυσικά, έδωσε και «συγχαρητήρια» στην ομοσπονδία για το ρεκόρ των 20 φιναλίστ στον τελικό, μετά τις 17 στην Ντόχα.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε κριτική στη world athletics μιλώντας στην ΕΡΤ. «Πέρασαν οι μισές κοπέλες στον τελικό οπότε δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι ανήκουστο, απαράδεκτο να περνούν 20 στον τελικό. Φταίει η world athletics που έβαλε τα ύψη λάθος για αγώνες το πρωί και χωρίς να καταλαβαίνει πού βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ γυναικών. Στον τελικό θα πρέπει να μπούμε πιο νωρίς, θα είμαστε 20 κοπέλες στην ουρά για να κάνουμε ζέσταμα, πιθανώς να προλάβουμε να κάνουμε μόνο 2 δοκιμαστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πρόσθεσε ότι: «Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να γίνεται τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 σε τελικό. Ελπίζω να είμαι καλά στον τελικό. Είμαι αρκετά καλά όμως δεν έχω αγωνιστεί και φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρά λάθη».