Μιμή Ντενίση: Αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία – Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες τους με μαγιό

Η Μαριτίνα μεγάλωσε και έγινε μία κούκλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στιγμές αναψυχής στον Θεολόγο για τη Μιμή Ντενίση. Η θιασάρχης, πρωταγωνίστρια και συγγραφέας, παραδοσιακά επισκέπτεται την εξοχική κατοικία που διατηρεί στον οικισμό της Φθιώτιδας, παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτές τις μέρες στο πλευρό της, συγκεκριμένα, βρίσκεται η κόρη της, Μαριτίνα. Οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν μία φωτογραφία από την παραλία αυτή τη φορά, με την Μιμή Ντενίση να φαίνεται πανευτυχής.

Η νέα φωτογραφία που μοιράστηκαν Μιμή Ντενίση και Μαριτίνα

Μητέρα και κόρη πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένες πάνω στην ξαπλώστρα. «Με την αγάπη της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μιμή Ντενίση που καμαρώνει για την Μαριτίνα και από πέρσι έχει ακόμα έναν λόγο.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Έτσι είναι το σώμα της με μαγιό στα 71 της - Η κόρη της τη φωτογραφίζει χωρίς φίλτρα

Η Μαριτίνα έχασε πολλά κιλά με ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνη τους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σημειώνουν στα σχόλια πόσο μεγάλωσε, και πόσο αδυνάτισε η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση.

Δεν είναι η πρώτη φωτογραφία, ωστόσο, που μοιράζονται οι δύο τους από τις διακοπές τους. Τις προάλλες η Μαριτίνα απαθανάτισε τη μητέρα της σε μια ξαπλώστρα με μαγιό, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, όπου χαμογελάει στην κάμερα από την πισίνα. «Το νόημα της κομψότητας», έγραψε η κόρη της Μιμής Ντενίση, εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό της.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση με την κόρη της

Από την πλευρά της και η Μιμή Ντενίση δεν κρύβει την αγάπη για την κόρη της, με την οποία μοιράζονται συχνά φωτογραφικά στιγμιότυπα. Δεν είναι τυχαίο πως η Μαριτίνα βρισκόταν στο πλευρό της, στα πρόσφατα γενέθλιά της. «Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που αντέξει τόσες στεναχώριες. Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κ όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν κ με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η αγάπη και η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι», έγραψε η Μιμή Ντενίση.