Πένθος για την Ιωάννα Μαλέσκου: «“Κοιμήθηκες” ήσυχα, μα εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ...»

«Έγινες άγγελος, ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία μεγάλη δυσκολία χτύπησε την πόρτα της Ιωάννας Μαλέσκου στην καρδιά του καλοκαιριού. Με μία ανάρτησή της η παρουσιάστρια γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση και είπε το τελευταίο της «αντίο» μαζί με μία «συγγνώμη», χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έχει επανειλημμένα δείξει την αγάπη της για τα ζώα, αποχαιρέτησε το αγαπημένο της σκυλάκι, την Μπαλού. Το αξιολάτρευτο γαλλικό μπουλντόγκ είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην εκπομπή της, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου μοιραζόταν μαζί του πολλά χρόνια και καθημερινές στιγμές.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά - Η κόρη τους ξεκίνησε να περπατά (Βίντεο)

Το «αντίο» της Ιωάννας Μαλέσκου στην Μπαλού

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να αποχαιρετήσει την Μπαλού με ένα συγκινητικό βίντεο που περιλαμβάνει διάφορες κοινές τους στιγμές, συνοδευόμενο από ένα συναισθηματικό κείμενο.

«Balloo. Η μεγάλη μου αγάπη. Μια ευγενική, αγνή, διακριτική ψυχούλα. Πόσες αναμνήσεις… Σε όλα, μαζί. Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου. Προσπαθώ να βρω λόγια, μα δυσκολεύομαι. "Κοιμήθηκες" ήσυχα. Μα εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Έγινες άγγελος. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ. Και μια συγγνώμη. Ξέρω εγώ», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Της είχαν απαγορέψει να τη φέρνει στο στούντιο

Σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στον ΣΚΑΪ της είχαν ζητήσει να μην βγάζει το σκυλάκι της, την Μπαλού, στο πάνελ, ωστόσο δεν ανέφερε το λόγο της απαγόρευσης αυτής. Την περίοδο εκείνη που ξαφνικά δεν έβγαζε το σκυλί της στην κάμερα, είχε δεχτεί κιόλας πολλά μηνύματα σχετικά με την «εξαφάνισή» της.

«Έχω μεγάλη αγάπη με τα ζώα. Μου είναι οικείο και βλέπω και τον κόσμο, όταν είναι μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, πόσο διαφορετικά αισθάνονται. Κάποτε την είχα και εγώ ξεκινώντας, αλλά μετά για άλλους λόγους μου ζήτησαν να μην εμφανίζεται. Δεν είχε συμβεί κάτι, τουλάχιστον να το έχει προκαλέσει η Μπαλού αλλά νομίζω χάλαγε την αισθητική... Τώρα ποιον ανθρώπων... Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Χαίρομαι πολύ γιατί βλέπω ότι το vibe των ζώων είναι μαγικό, σου αλλάζει όλη τη διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.