Ιωάννα Τούνη - Από την Αλβανία με τον Πάρη, στη Μύκονο μόνη της: «Πρώτη φορά δεν θα τον έχω μαζί μου...»

«Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά θα την κάνω μπλοκ»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ετοιμάζει βαλίτσες, χωρίς τους άντρες της ζωής της η Ιωάννα Τούνη. Η influencer μόλις επέστρεψε από ένα roadtrip στην Αλβανία, όπου πήγε μαζί με φίλους και τον γιο της, ενώ αύριο (6/8) αναχωρεί για Μύκονο με κοριτσοπαρέα και για πρώτη φορά από την ημέρα που γέννησε θα ταξιδέψει χωρίς τον μικρό Πάρη.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, μέσα από μία σειρά από stories, στα οποία αναφέρει ότι ο γιος της θα είναι με τον πατέρα του για δύο μέρες, στις οποίες εκείνη θα βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αφιερώσει αυτές τις μέρες στον εαυτό της για να διασκεδάσει και να ξεκουραστεί ψυχολογικά.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Χρυσό με βαθύ άνοιγμα στο στήθος και όλη την πλάτη έξω - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που θα βάλει στα γενέθλιά της

Έτοιμη για Μύκονο η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε σε instastory της: «Έχω πάθει αυτό που πηγαίνεις ένα ταξίδι και κουράζεσαι άπειρα και θες ένα ταξίδι για να ξεκουραστείς. Εγώ βέβαια πάντα κουράζομαι στα ταξίδια μου. Είμαστε εδώ με τον Πάρη και ετοιμάζω βαλίτσες. Αύριο πηγαίνω δυο μέρες στη Μύκονο κοριτσοπαρέα. Ο Πάρης θα πάει με τον μπαμπά του και χαίρομαι πάρα πολύ».

Και συνέχισε: «Sorry Πάρη! Πρώτη φορά που θα πάω διακοπές που δεν είναι για δουλειά και δεν έχω και μωρό μαζί. Θα ξεκουραστώ ψυχολογικά δηλαδή γιατί εννοείται θα βγούμε, θα παρτάρουμε, θα το ζήσουμε στα άκρα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου, Ετοιμάζομαι για Μύκονο» είπε αρχικά.

«Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες, θα την κάνω μπλοκ», σημειώνει στο βίντεό της. Δεν ήταν λίγες εκείνες που έσπευσαν να στηρίξουν την Ιωάννα Τούνη για την απόφασή της.

Ο φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Ιωάννα Τούνη με τη φίλη της να περπατάνε πρόσφατα στα σοκάκια της Μυκόνου. Η influencer μπορεί να φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, τα κοψίματα του όμως το έκαναν εντυπωσιακό και σύνθετο.

Ιωάννα Τούνη Μύκονος

Στις 10 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη έχει τα γενέθλιά της και σκοπεύει να τα γιορτάσει με εντυπωσιακό τρόπο, τον οποίο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη. Από το φόρεμα που έχει ετοιμάσει, ωστόσο, φαίνεται πως θα είναι ένα «μεγάλο» γεγονός και η ίδια θέλει να το ζήσει στο έπακρο αφού κλείνει τα 31.